UZ ZIMSKE S*KS POZE I IGRICE NEĆE VAM TREBATI GREJANJE: Isprobajte OVO u krevetu i ODLEPIĆETE od zadovoljstva! Provereno radi!
Foto: Shutterstock

OSVEŽITE SEKSUALNI ŽIVOT

UZ ZIMSKE S*KS POZE I IGRICE NEĆE VAM TREBATI GREJANJE: Isprobajte OVO u krevetu i ODLEPIĆETE od zadovoljstva! Provereno radi!

Žena -

Zimsko vreme i duge noći idealne su za zbližavanje i grejanje u paru, a malo toga će vas ugrejati poput seksi aktivnosti s partnerom. Hladno vreme donosi inspiraciju za isprobavanje novih poza u krevetu, a mi vam donosimo nekoliko ideja koje možete da predložite partneru.

Dobar ili zločest?

Pitanje je koje se partneru može postaviti tokom seksa, a odgovor koji se uvek priželjkuje je - zločest. Kako bi se još više zagrejala atmosfera, u spavaću sobu dodajte povez za oči ili neko slično sredstvo "obuzdavanja", pre nego što krenete u vruće igrice ili oralni seks. Takvi mali dodaci će pospešiti još napetiju atmosferu.

Seks
foto: Shutterstock

Topao dodir

Na partneru možete da isprobate tantričku masažu, kojoj je glavni cilj povezivanje s telom, a ne puštanje mišića. Laganim pokretima osetite šta odgovara vašem partneru i istražite njegovo telo.

Zimsko tuširanje

Zajedničko tuširanje je odlična ideja kad nema žurbe, a tuš služi za grejanje i međusobno šamponiranje. Pobrinite se za partnera, pa međusobno sapunajte telo ili šamponirajte kosu, pa masirajte ključna mesta. Para i topao tuš svakako će dovesti do uzavrele atmosfere.

Seks, Par, Tuširanje
foto: Profimedia

Snežna kugla

Seks van kuće može biti dobra ideja, a ako želite efekat "snežne kugle", automobil je idealno mesto. S partnerom možete da se poigrate u ugrejanom automobilu dok napolju pada sneg i da imate pravu zimsku atmosferu.

Igra temperaturom

Za ovaj eksperiment biće vam potrebna seksualna igračka, koju možete da ohladite ili ugrejete (samo malo) u vodi pre predigre, pa isprobate šta se vama i partneru više sviđa - toplo ili hladno.

Seks
foto: Shuttertock

Toplo ulje

Ulje za masažu donosi novu dimenziju u dodirima, pa zagrejanog možete da ga namažete na grudi ili na deo tela koji vam odgovara. Kontakt s partnerovom kožom biće klizav, pa to možete da iskoristite za dodatni užitak.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:01

OD OVE POZE NEKADA SU PADALE VILICE! Snežana Dakić pokazala svoju famoznu pozu Dakićizam, a potom otkrila KAKO JE DO NJE DOŠLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track