Foto: Profimedia

već je pobedio

INTERNET POLUDEO ZA MLADIM FUDBALEROM! Mobilni ne prestaje da mu zvoni, zapratilo ga 2.200.000 ljudi, svi kažu da je OPASAN frajer

Pop kultura

Južnokrejski reprezentativci su šokirali Portugal na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde su ih pobedili sa 2:1 i izborili osminu finala.

Jedan fudbaler Južne Koreje posebno je privukao pažnju gledalaca prvenstva, ali nakon što je u ponedeljak dao dva gola tokom utakmice s Ganom.

foto: EPA/Abir Sultan

24-godišnji Čo Gue-sung (Cho Gue-sung) postao je toliko poznat da je morao da isključi mobilni zbog brojnih poruka i obaveštenja, piše Daily Mail.

Zbog Svetskog fudblskog prvenstva dobio je brojne obožavaoce. Pre utakmice s Ganom na Instagramu ga je pratilo samo 20.000 ljudi, ali ta brojka se veoma povećala i ga sada prati 2.2 miliona ljudi.

Mnogi ga, osim fudbalskih veština, hvale i zbog izgleda.

"Morao je malo da se odmori. Mobilni mu je vibrirao cele noći. Nije mogao da zaspi. Hteo je da se koncentriše na fudbal, ali poruke su samo dolazile i dolazile", rekao je korejski novinar Seo Junh-hvan (Seo Jung-hwan).

Snimka na kojoj Cho samo sjedi na klupi prikupila je do sada 8.1 milion pregleda na društvenim mrežama. Hit je i na TikToku, gde ga pretražuju milioni ljudi, a korejski mediji mu nakon ovoga prognoziraju brojne poslovne prilike u manekenstvu, glumi, pevanju, reklamama.

Informacije o privatnom životu ovog mladog fudbalera su nepoznate, ali šuška se da ima devojku, iako nije službeno potvrđeno.

(Kurir.rs)

Bonus video: