Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ovo niko nije znao!

ZBOG JEDNE GREŠKE MEGAN JE MOGLA DA OSTANE BEZ HALJINE TOKOM PRVOG PLESA: Tek četiri godine nakon venčanja isplivala je ISTINA!

Pop kultura

Netfliksova dokumentarna serija o princu Hariju i Megan Markl, koja je podigla veliku prašinu svuda u svetu, dobija svoj nastavak 15. decembra, a tim povodom objavljen je i tizer.

U ovom kratku snimku pojavljuju se fotografije sa venčanja vojvode i vojvotkinje od Sadeksa, koje se desilo 2018. godine, a posebnu pažnju privukle su fotke prvog plesa. Stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms objasnila je šta se zapravo krije iza tih fotografija i otkrila da je prvi ples zahtevao veoma tešku koreografiju.

foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Megan je bila veoma elegantna mlada u haljini sa dekolteom i ne bi dozvolila da se tek-tako pleše sa njom. Mogla je da se dogodi katastrofa da sve nije bilo isplanirano - rekla je Džudi Džejms, piše "Dejli mejl".

Napomenula je da je Hari na plesnom podijumu dao 200 odsto sebe čak i kada je solo izvodio veoma komplikovane pokrete.

- Ne mislim da bi Širli Bales to dozvolila u "Strictly Come Dancing", ali očigledno se jako zabavlja. Otvorenih usta peva i smeje se - rekla je o Hariju i objasnila da je ples bio "ludo brzog tempa", zbog čega su sigurno morali mnogo da vežbaju: - Postoji mnogo pokreta, kao što su ruke oko potiljka i sve je moglo da preraste u katastrofu da nisu vežbali. Megan je morala da bude sigurna da ples neće izazvati probleme sa haljinom. I Hari je morao da bude siguran da ne uništi haljinu i šminku. Svašta je moglo da se dogodi, da je obori na zemlju ili da sa nje sp

Naglasila je da je Hari plesao potpuno nesputano, i da su on i Megan bili savršeno usklađeni kao i da je on odavao utisak alfa mužjaka.

- Uz tugu i jad prikazane u dokumentarcu, dobro je videti da je bilo trenutaka kada su se očigledno osećali krajnje radosno i prijateno na događaju u kraljevskoj porodici", poručila je Džudi.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: