IZVOR BLIZAK DVORU TVRDI DA JE MEGAN BEZ PARDONA LAGALA PRED KAMERAMA: Žalila se zbog OVE STVARI, a sama je KRIVA što se to DESILO
Foto: Printscreen YouTube

SVI JE NAPADAJU

IZVOR BLIZAK DVORU TVRDI DA JE MEGAN BEZ PARDONA LAGALA PRED KAMERAMA: Žalila se zbog OVE STVARI, a sama je KRIVA što se to DESILO

Pop kultura -

Dokumentarac o Megan Markl i princu Hariju već danima izaziva potrese u celom svetu i dok neki podržavaju Sasekse, drugi ih oštro osuđuju, a među tom strujom našli su se i izvori bliski Palati, koji tvrde da je vojvotkinja lagala pred kamerama.

Kako se moglo videti u Netfliksovoj seriji Megan Markl opisuje „bolan“ razgovor sa Ešli Hejl, ćerkom svoje otuđene polusestre Samante, nakon što joj je izdata naredba sa dvora.

Megan Markl, princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Tadašnje smernice su bile takve da Ešli ne dođe na naše venčanje. Bila sam u autu sa Harijem, pozvala sam je... i razgovarali smo sa njom o uputstvima koja su nam dali - rekla je Megan Markl, a izvor, koji je na visokoj poziciji u dvoru, je za "DailyMail", rekao:

- Megan je u potpunosti odlučivala o tome koji članovi njene porodice i prijatelji treba da budu pozvani na njeno venčanje. To nije bila rasprava, to je bila njena odluka.

Jedan izvor je primetio ironiju da se Ešli, koju je Megan želela da zaštiti od medija, pojavila pred kamerama u seriji gde se insinuiralo i da je dvor pokušao da spreči Megan da komunicira sa Ešli što su izvori bliski Palati oštro demantovali.

princ Hari, Megan Markl
foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

- Sve ređe sam komunicirala sa Meg, imala sam utisak da se njeni odnosi kontrolišu - rekla je uplakana Ešli u kontroverznoj seriji čiji će nastavak biti prikazan za sledeće nedelje.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track