Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVA SEKINA PITANJA POTPUNO SU ZATEKLA TAKMIČARE! Da li mislite da znate pravi odgovor? Ovo je vaša šansa (ANKETA)

Jesenji TV program

Drugu polufinalnu nedelju otvorila je porodica Stojkanović iz Bora.

O porodici Stojkanović

Snajka Letica je rođena u Žagubici. Zaposlena je, a u slobodno vreme bavi se pisanjem i do sada ima objavljene četiri knjige. Sin Nenad je zaposlen kao vozač, obožava da se druži i izlazi s prijateljima. Majka Danijela je domaćica, voli baštovanstvo, a veliki je ljubitelj i životinja. Letica i Nenad kažu da ih je sudbina spojila, naime, ona se doselila u stan pored njegovog. Prvo su se družili, a onda se rodila ljubav.Ono što razlikuje polufinale od ostalih emisija je što ovaj put kuvarice kuvaju baš samostalno, bez Rašine pomoći. U tom smislu one kako bi se pripremile, imale su 10 jela od kojih bi se 5 našlo u emisiji.

Podsetimo, ono što razlikuje polufinale je što ovaj put kuvarice kuvaju baš samostalno, bez Rašine pomoći. One kako bi se pripremile, imale su 10 jela od kojih bi se 5 našlo u emisiji.

foto: Kurir televizija

Majka Danijela i snajka Letica imale su zadatak da naprave sekelji gulaš i knedle od hleba. Za pripremu ovog jela imale su 50 minuta.

U toku kuvanja Seka je imala 3 zanimljiva pitanja za takmičare. Za neke od njih su se namučile da odgovore, a šta vi mislite šta je tačan odgovor:

Kada je jelo bilo gotovo, usledelo je ocenjivanje. Snajke su dale 6 kao prosečnu ocenu za Leticu, dok su majke za Danijeli dale prosečnu ocenu 7.

foto: Kurir televizija

Sin Nenad je pogodio ko je pravio koje jelo i time osvojio nagradu od 10.000 dinara, kao i bod više u ovom polufinalu.

foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs