OVA SEKINA PITANJA POTPUNO SU ZATEKLA TAKMIČARE! Da li mislite da znate pravi odgovor? Ovo je vaša šansa (ANKETA)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVA SEKINA PITANJA POTPUNO SU ZATEKLA TAKMIČARE! Da li mislite da znate pravi odgovor? Ovo je vaša šansa (ANKETA)

Jesenji TV program -

Drugu polufinalnu nedelju otvorila je porodica Stojkanović iz Bora.

O porodici Stojkanović

Snajka Letica je rođena u Žagubici. Zaposlena je, a u slobodno vreme bavi se pisanjem i do sada ima objavljene četiri knjige. Sin Nenad je zaposlen kao vozač, obožava da se druži i izlazi s prijateljima. Majka Danijela je domaćica, voli baštovanstvo, a veliki je ljubitelj i životinja. Letica i Nenad kažu da ih je sudbina spojila, naime, ona se doselila u stan pored njegovog. Prvo su se družili, a onda se rodila ljubav.Ono što razlikuje polufinale od ostalih emisija je što ovaj put kuvarice kuvaju baš samostalno, bez Rašine pomoći. U tom smislu one kako bi se pripremile, imale su 10 jela od kojih bi se 5 našlo u emisiji.

Podsetimo, ono što razlikuje polufinale je što ovaj put kuvarice kuvaju baš samostalno, bez Rašine pomoći. One kako bi se pripremile, imale su 10 jela od kojih bi se 5 našlo u emisiji.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Danijela i snajka Letica imale su zadatak da naprave sekelji gulaš i knedle od hleba. Za pripremu ovog jela imale su 50 minuta.

U toku kuvanja Seka je imala 3 zanimljiva pitanja za takmičare. Za neke od njih su se namučile da odgovore, a šta vi mislite šta je tačan odgovor:

Kada je jelo bilo gotovo, usledelo je ocenjivanje. Snajke su dale 6 kao prosečnu ocenu za Leticu, dok su majke za Danijeli dale prosečnu ocenu 7.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sin Nenad je pogodio ko je pravio koje jelo i time osvojio nagradu od 10.000 dinara, kao i bod više u ovom polufinalu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track