Foto: Printscreen

tuga

OTKRIVEN UZROK SMRTI SINA TINE TARNER: Roni se razboleo i za samo 3 nedelje ga više nije bilo, njegova žena poludela od bola

Pop kultura

Otkriven je uzrok smrti Ronija Tarnera, sina Tine Tarner. Kako se navodi iz kancelarije patologa okruga Los Anđeles, Roni je umro zbog "komplikacije karcinoma debelog creva".

foto: Printscreen

Druga značajna stanja koja su doprinela navedena u izveštaju uključuju "arterosklerotsku kardiovaskularnu bolest", a njegova smrt je proglašena prirodnom. Roni je imao 62 godine.

Ronijeva supruga, franscuska pevačica Afida je potvrdila na svom Instagram nalogu da je rak u pitanju, a sudeći po njenim objava, ona prolazi kroz veoma bolan period.

- Roni se razboleo za samo 3 nedelje, j*beni rak - napisala je između ostalog Ronijeva žena sa kojom je bio 17 godina u braku.

Podelila je i fotografiju Ronija i njegovog starijeg brata Krega, koji je izvršio samoubistvo 2018. godine.

- Roni Tarner i Kreg Tarner su opet zajedno, koja tragedija -

Pevačica Tina Tarner se oprostila od svog sina potresnom porukom na Instagramu.

- Roni, napustio si ovaj svet prerano. Tužna zatvaram oči i mislim na tebe, moj voljeni sine - stoji na njenom profilu.

Inače, Tina Tarner je pre samo četiri godine suočila s još jednim gubitkom. 2018. godine preminuo je njen stariji sin Kreg koji se ubio.

- Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. jula 2018., rekla sam svoje poslednje zbogom svom sinu, Kregu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moje dete - napisala je na društvenim mrežama Tina pre četiri godine nakon smrti svog starijeg sina.

Tina i njen bivši muž, pokojni Ajk Tarner dobili su Ronija 1960. Roni je mlađi Tinini sin a Krega je dobila sa Rejmondom Hilom. Ona je i majka Majkla Tarnera i Ajka Tarnera Džuniora.

Roni je, između ostalog nastupao svirajući bas gitaru u bendu "Manufactured Funk" sa majkom Tinom.

(Kurir.rs)

Bonus video: