Foto: Dragana Udovičić

DRASTIČNI POTEZI

ŠOK PROMENA POZNATE VODITELJKE: Bojana Ristivojević rekla ZBOGOM plavoj kosi, pa izazvala RAT na mrežama! Potpuno NEPREPOZNATLJIVA

Stars

Voditeljka Bojana Ristivojević vratila se pre nekoliko meseci na male ekrane nakon pauze koju je napravila zbog trudnoće i porođaja.

Nakon rastanka od oca svoje ćerke, voditeljka je nastavila da niže poslovne uspehe, a usput se odlučila i za korenite promene.

Tako je Bojana nedavno donela odluku da više ne bude plavuša, pa je krenula u proces farbanja kose i objavila na Instagramu gotografiju na kojoj je nekoliko nijansi tamnija, a sada je tek usledilo pravo iznenađenje!

Kosa Bojane Ristivojević više nije plava ni u tragovima. Voditeljka je sada postala tamna brineta, koja čak vuče na crno.

Da je prezadovoljna promenom dokazuje i fotografija koju je objavila sa svojim frizerom, ali je usput priznala da joj treba vremena da se navikne. I njenim pratiocima očigledno treba malo vremena, s obzirom na to da su joj poručili da je skroz druga žena, ali i da joj pristaje promena.

"Kao plavuša ste atraktivni, a kao brineta prelepi", "Lepša si plava, definitivno", "Druga žena", "Mnogo lepše izgledaš s ovom bojom kose", "Ludilo", "Lepa, ali meni je plava lepša", neki su od komentara koje je dobila, a neki je porede i sa Kim Kardašijan.

(Kurir.rs)

Bonus video: