PARTNER I JA SMO SE RASTALI U PRVIM MESECIMA MOJE TRUDNOĆE: Veliko priznanje Bojane Ristivojević, godinu dana je ĆUTALA O OVOME!
Foto: Printscreen/Instagram

Najveći životni poraz

PARTNER I JA SMO SE RASTALI U PRVIM MESECIMA MOJE TRUDNOĆE: Veliko priznanje Bojane Ristivojević, godinu dana je ĆUTALA O OVOME!

Stars -

Voditeljka Bojana Ristivojević nedavno je na svet je donela ćerku Mitru, a sad je otkrila privatne detalje o kojima je ćutala punih godinu dana.

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - priznala je Bojana Ristivojević u intervjuu za Story.

Bojana Ristivojević, Uskrs
foto: Ana Paunković

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba - ističe voditeljka.

- Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - navodi Bojana, te otkriva još detalja.

- Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu - zaključuje Bojana.

Bojana Ristivojević, Uskrs
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:08

VODITELJKA 2 MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Bojana Ristivojević fotkala se u TOPU i pokazala stomak! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track