Foto: E! / Planet / Profimedia

POSLE DOKUMENTARCA SLEDE MEMOARI

SVI BRUJE DA JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST S FATALNOM GLUMICOM: Odmah se oglasila i evo šta kaže na šuškanja da je spavala s njim

Pop kultura

Nakon što se pojavila priča o tome da je princ Hari izgubio nevinost sa starijom Britankom, odmah su počela nagađanja ko bi mogla da bude ta misteriozna žena.

Nakon bombastičnog dokumentarca "Hari i Megan", princ sprema još jedan đok za kraljevsku porodicu. U pitanju je knjiga o njegovom životu, pod nazivom "Spare", koja će biti objavljena 10. januara.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Hari u memoarima navodno opisuje i svoje prvo seksualno iskustvo sa ženom koja je starija od njega i takođe je iz Velike Britanije.

Čim se ova glasina pojavila, mnogi su posumnjali da je u pitanju zanosna glumica i model Elizabet Harli.

"Ne, nisam kriva. Ne. Nisam ja u pitanju. Apsolutno ne", bila je izričita Elizabet Harli u intervjuu za "Sandej tajms" osvrćući se na ova nagađanja.

foto: Profimedia

Međutim, dvor je veoma nervozan zbog knjige "Spare", piše "Njujork post".

"Posledice mogu biti dalekosežne i veoma destruktivne", rekao je poznavalac prilika na britanskom dvoru, Kevin Ficvillijams, za "Dejli mejl".

Objavljivanje knjige od 416 strana odraziće se na proslavu Božića u okviru britanske kraljevske porodice. Zabrinutost izaziva i podatak da je izdavač više puta vraćao knjigu na doradu, pa se sumnja da je ona sada prepuna tajni koji dvor ne želi da podeli sa javnošću.

(Kurir.rs)