SKANDALOZNA OBMANA U TREJLERU ZA DOKUMENTARAC MEGAN I HARIJA: Britanci POBESNELI kao nikad! Preko ovoga im NE PRELAZE! (VIDEO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KONTROVERZE SE NIŽU

SKANDALOZNA OBMANA U TREJLERU ZA DOKUMENTARAC MEGAN I HARIJA: Britanci POBESNELI kao nikad! Preko ovoga im NE PRELAZE! (VIDEO)

Pop kultura -

Objavljena su dva trejlera drugog dela dokumentarne serije "Hari i Megan", jedna na sajtu Netfliksa, drugi na Tviter nalogu ove kuće, sa važnom razlikom.

U videu na Tviteru i na Jutjub kanalu Netfliksa čuje se kako Hari kaže: "Oni su bili srećni da lažu da bi zaštitili mog brata" što može da nevede na zaključak da se ove optužbe odnose na Palatu, piše "Dejli mejl".

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, u drugom snimku sa sajta princ kaže odnosno titl jasno naznačava da su britanski mediji bili ti koji su lagali zbog Vilijamove sigurnosti i koji nisu želeli da kažu istinu da bi zaštitili Megan i Harija, navodi britanski list koji ljutito šalje pitanje Netfliksu da se odluči ko se određuje kao krivac - mediji ili dvor.

"Pitam se šta bi bilo s nama da nismo otišli tada", pita se Hari dok Megan dodaje: "Naše obezbeđenje je povučeno. Svi na svetu znali su gde smo".

"Rekao sam: 'Morao sam da odem odavde'", poručuje britanski princ.

princ Hari
foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Na ekranu se pojavljuju i slike čoveka sa zamagljenim licem, aviona koji leti, slika Harija iz leta za Ameriku kako kaže da je to let slobode.

"Nisu me bacili vukovima, bila sam hrana za vukove", napominje Megan.

Megan Markl, princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hari skreće pažnju da su on i njegova supruga bili izloženi institucionalizovanoj manipulaciji. Tehnološki guru Kristofer Buzi koji je ranije govorio da Kejt Midlton i princ Vilijam izgledaju previše staro, pojavljuje se i u novom trejleru gde ističe da su "regurutovani ljudi za širenje dezinformacija".

Tu je Tejlor Peri od kog su Megan i princ kupili vilu u Santa Barbari a koji kaže: "Aplaudiram im zbog toga", misleći na to da su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa napsutili dvor jer su želeli da BUDU SLOODNI DA VOLE I BUDU SREĆNI.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

To je između ostalog njihovo objašnjenje za Megzit, a u trejleru se vide i divni porodični momenti poput prvih koraka Lilibet Dajane i proslave njenog prvog rođendana pre šest meseci u Frogmor kotidžu kada se slavio Platinasti jubilej Elizabete druge.

"To nam je dalo šansu da stvorimo dom kakv smo oduvek želeli", dodaje Megan, a Hari nastavlja: "Uvek sam osećao da se vredi boriti za to".

Morali su da zatvore jedno poglavlje kako bi počeli ono novo.

Drugi deo serije biće prikazan za tri dana.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track