Foto: EPA-EFE/Georgi Licovski

NEVEROVATNO

LJUBAVI, ZAPISANO JE - BIĆU PRVAK SVETA! Di Marija je znao šta će se tačno desiti u finalu: Isplivala PORUKA koju je poslao ženi!

Mundijal 2022

Lionel Mesi nosio je Argentinu do trofeja svetskog šampiona, proglašen je za najboljeg igrača velikog finala i čitavog turnira, ali pitanje je da li bi Gaučosi stigli do trona da u odlučujućem meču nisu imali svog heroja iz senke - fenomenalnog Anhela Di Mariju.

Iako je odigrao samo 10-ak minuta u nokaut fazi, Di Marija je dobio šansu od prvog minuta u odlučujućem meču i bljesnuo je na terenu. Izborio je penal i kasnije postigao drugi gol. Na terenu je proveo 64 minuta i nakon njegovog izlaska osetio se pad u igri Gaučosa.

Iskusni as znao je da je ovo meč koji Argentina ne sme da izgubi! Imao je osećaj da će Gaučosi konačno podići trofej i da će postići gol u finalnom meču.

Verovali ili ne, on je pre utakmice poslao nekoliko poruka svojoj supruzi u kojima je tačno predvideo dešavanja na meču.

Napisao je da će Argentina osvojiti titulu i da će on biti strelac u finalu.

"Ljubavi, postaću prvak sveta. To je zapisano. Daću gol. Zapisano je kao Marakana ili Vembli. Idi i uživaj jer ćemo sutra biti prvaci sveta. Nas 26 ovde i naše porodice to zaslužuju", napisao je Di Marija.

Poruke koje je poslao svojoj supruzi kruže društvenim mrežama, ljudi prosto ne mogu da veruju kakav predosećaj je imao.

Kurir sport