Foto: Hajp produkcija

udružene snage

PEVAČ IZAŠAO IZ ZATVORA! Krenuo na LUKASOV koncert pa završio iza rešetaka, sad se uz pomoć drugog kolege vraća na SCENU!

Stars

Crnogorski pevač Slaven Đukanović izašao je iz zatvora i prvo što je uradio na slobodi je povratak na estradu. Muzičar je snimio duet sa kolegom Edom Abdovićem "Tužni pjesnik", koji su promovisali u jednoj beogradskoj kafani.

Njima su podršku dale brojne kolege, a na zabavu povodom izlaska nove pesme došli su Goga Sekulić, Marko Bulat i drugi.

foto: Hajp produkcija

Slaven je, podsetimo, uhapšen u noći između 30. i 31. decembra 2019. godine kada je s prijateljima krenuo iz Podgorice za Beograd na novogodišnji koncert Ace Lukasa. Tada su mu srpske vlasti na granici stavili lisice na ruke, a odvežen je u Sremsku Mitrovicu na odsluženje kazne od godinu i po dana. On nije znao da je osuđen za ranjavanje jedne osobe, niti da je lice s poternice.

foto: Hajp produkcija

Po izlasku iz zatvora Đukanović je nastavio da nastupa, a diskografski povratak je pesma s njegovim prijateljem Edom. Njega mnogi pamte iz devedesetih godina kada je harao estradom s pesmom "Čudna žena beše Vera", koja se i dan danas peva na svim zabavama. Njega su tada nazivali konkurentom Ace Lukasa.

foto: Hajp produkcija

Posle velikog uspeha te pesme, Edo se povukao u medijsku ilegalu i dugo se za njega nije ništa čulo. Sve do nedavno kada ga je Peđa Jovanović ugostio na svom koncertu. Naime, Peđa je snimio kaver Edove pesme "Ja ću i dalje da ti pišem pesme", koja je ponovo postala veoma slušana, a publika je bila oduševljena što ga vidi posle toliko godina.

Kurir.rs

Bonus video: