Najnovije vesti

KRENUO NA LUKASOV KONCERT, PA UHAPŠEN: Crnogorac Slaven Đukanović zaglavio zatvor kad se najmanje nadao! Šok!
Foto: Printscreen YouTube, Dragan Kadić

saznajemo

KRENUO NA LUKASOV KONCERT, PA UHAPŠEN: Crnogorac Slaven Đukanović zaglavio zatvor kad se najmanje nadao! Šok!

Stars

Crnogorski pevač Slaven Đukanović (38) uhapšen je u Beogradu po poternici srpskih vlasti koje su ga osudile na godinu i po zatvora zbog ranjavanja jedne osobe u Srbiji.

Đukanović je uhapšen u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada je izašao iz Crne Gore i pokušao da uđe u Srbiju. Srpski istražitelji su mu stavili lisice i odvezli ga u Sremsku Mitrovicu na izdržavanje kazne.

Izvori bliski istrazi navode da se Đukanović sa prijateljima zaputio u Beograd na koncert folk pevača Ace Lukasa.

On, navodno, nije znao da je osuđen i da je za njim raspisana poternica. Nekoliko dana pre toga nesmetano je ulazio u Srbiju, a posećivao je više evropskih zemalja.

Đukanović je uhapšen zbog krivičnog dela koje je počinio u Srbiji pre više godina. Tada je pucao na jednu osobu i teško je povredio.

Nije poznato koje krivično delo se Đukanoviću stavljalo na teret, da li ubistvo u pokušaju ili je delo bilo kvalifikovano kao izazivanje opšte opasnosti i nanošenje telesnih povreda. Nepoznato je i obrazloženje presude. Ono što je izvesno je da je ta odluka pravosnažna i da su srpski istražitelji čekali da Đukanović uđe na njihovu teritoriju i obaveste ga da prema ovoj zemlji ima zakonsku obavezu da odsluži zatvorsku kaznu.

foto: Printscreen You Tube

Kurir.rs, Pobeda / Foto: Printscreen YouTube, Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...