Foto: Sonja Spasić

HRABRO

POTPUNO RASKOPČANA I BEZ BRUSHALTERA: Ivana Dudić otišla KORAK DALJE! Smelo izdanje glumice sve ostavilo BEZ TEKSTA! (FOTO)

Pop kultura

Glumicu Ivanu Dudić često možemo videti po gradskim dešavanjima, pa to ni sinoć nije bio izuzetak.

Kao i obično, mlada glumica je svojim stajlingom privukla pažnju prisutnih, a posebno je zaintrigirala onim što je objavila na društvenim mrežama.

foto: Instagram/dudicivana

Ivana Dudić je naime na događaj došla zakopčana, dok niko nije primetio da ispod modernog crnog blejzera nije nosila brushalter, a to je i te kako pokazala na Instagramu.

Glumica je, na fotografijama koje je objavila na Instagramu, sasvim raskopčala sako i pozirala bez brushaltera, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Harizma se ne može kupiti ni ugraditi", "Ovo skuplje od Monalize", "Najlepša žena na planeti", "Zbog tebe bih voleo da sam glumac i nadao bih se nekoj sceni s tobom" samo su neki od komentara ispod Ivanine objave na Instagramu.

Ivana Dudić inače sve više pažnje privlači svojim uspesima koje niže u karijeri, a poznata je i po tome što je jedna od retkih koja javno govori o eksplicitnim scenama koje snima.

Glumica je nedavno gostujući u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji otkrila kako je izgledalo snimanje eksplicitne scene sa glumcem Milošem Đurovićem iz dobro poznate serije "Crveni mesec".

foto: Printscreen Pink Tv

- Nikada i ni sa kim nije lako snimiti erotske scene. Možda je teže s nekim koga poznaješ, jer ćeš sutra možda piti kafu s njim, a prethodno veče te je video nagu na snimanju. I zahtevnije je i teže jer, uslovno rečeno, tako obnaženi jedno pred drugim prelazite granicu prijateljstva. Opet, i te scene su za mene kao i svaka druga - rekla je Ivana, te otkrila jesu li takve scene komplikovane za snimanje.

- Nisu komplikovane kada je scenario dobro napisan. Ako je čin vođenja ljubavi u njemu na pravom mestu, a ne samo da bi se glumci skinuli, onda je sasvim u redu. Teže je snimati neke emotivne scene i one u kojima treba da ogolim sebe kao ličnost i predstavim neku emociju koju nisam doživela - zaključila je.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video: