Foto: EPA/Jimmy Morris

ovo su detalji sahrane!

ĆERKA KRALJA POPA BIĆE SAHRANJENA PORED SINA: Lisa Meri Prisli nikad nije prežalila njegovo SAMOUBISTVO, a počivaće pored njega!

Pop kultura

Ćerka popularnog pevača Elvisa Prislija, Lisa Meri Prisli, preminula je juče u Kaliforniji u 54. godini, a biće sahranjena pored svog sina Bendžamina u Memfisu.

Detalje o sahrani Lise Meri Prisli objavio je Holivud Reporter. Bendžamin Kio imao je 27 godina kada je 2020. počinio samoubistvo. Pevačica se nikada nije oporavila od tog gubitka.

foto: Printscreen YouTube

Na imanju gde će biti sahranjena Lisa nalazi se čuvena vila njenog oca Elvisa Prislija Grejslend koja će pripasti njenim ćerkama, bliznakinjama Finli i Harper Vivijen i ćerki Rajli Kio.

Bendžamin je sahranjen u Meditacijskom vrtu uz svoju porodicu, dedu Elvisa Prislija, prabaku Gladis Pirsli, pradedu Vernona Prislija i čukunbaku Mini Mej Prisli, navodi Dejli mejl.

Lisa Meri Prisli preminula je nakon što je prebačena u bolnicu u Kaliforniji usled srčanog zastoja, pretpostavlja se da je uzrok smrti srčani udar. Bila je jedino dete Elvisa Prislija kog je muzička legenda dobila sa Prisilom Prisli koja je saopštila vest o smrti svoje ćerke.

foto: Jon Kopaloff / AFP / Profimedia

Uz Lisu je u momentu kada je došlo do srčanog zastoja bio njen bivši suprug Deni Kio, sa kojim je dobila Bendžamina i Rajli. Razveli su se pre više decenija, ali su posle njenih brojnih emotivnih brodoloma ponovo živeli zajedno.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: