Foto: Kurir TV, Privatna arhiva

kurir tv

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! "Plakao je kao devojčica kad se poseče!"

Crna Hronika

Beograđanka Ana Volš je naizgled živela američki san.

Imala je skladnu porodicu, troje male dece, muža i visoku poziciju na poslu koji je bio vezan za nekretnine.

Sve se pretvorilo u pakao, kada joj se gubi svaki trag uoči Nove godine.

foto: Kurir televizija

Njen muž Brajan je potom policiji davao neistinite izjave, stoga je priveden, a policija radi na slučaju danonoćno. Sumnja se da je Beograđanku ubio muž.

Koji su razlozi, novi iskazi ali i analize njenog života pričali su gosti u "Usijanju", Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira i Dejan Radenković, stručnjak za bezbednost i nekadašnji visoki funkcioner MUP.

Nedić se prvo osvnruo na nove detalja u vezi sa Anom Volš i celokupnog slučaja, jer ona i dalje nije pronađeno.

- Američki list koji pomno prati ovaj slučaj došao je do novih informacija od bliskih prijatelja Ane Volš. Oni su pričali da je Ana u braku bila "u pantalonama", odnosno da je ona vodila glavnu reč. Naročito posle Brajanovog sunovrata i sudskog procesa. Ona je vodila biznis i imala uspešan posao. Takođe su spominjali da je ona u društvu pričala da je on slabić, da plače kao devojčica kad se poseče i da nije bio spreman da napravi neke korake kako bi je hrabrije vodio kroz život - započeo je Nedić.

foto: AP Greg Derr, Printskrin/Instagram

Gorepomenuti detalji otvaraju nova vrata u ovom slučaju, jer smo uglavnom slušali da je brak bio u harmoniji, sve do trenutka kada je Ana htela da se preseli u Vašington sa decom.

Nakon toga, Nedić je pričao o još jednom, njemu neshvatljivom, detalju:

- Takođe, veoma je nerazumljivo je to da je Brajan odbio da se radi DNK analiza dece, kako bi se eventualno izvukli novi dokazi. Od bližih srodnika, Ani je sestra u Kanadi, a majka u Beogradu. Došli smo i do izjava da su Brajanovi roditelji pričali kako je Ana prelepa žena i da ne znaju šta ona radi sa čovekom poput Brajana.

Nakon toga, Radenković je analizirao i pohvalio posvećenost policije u ovom slučaju, rekavši da je dobro to što ga nisu osudili za ubistvo na prvu loptu.

- Pre svega bih pohvalio rad američke policije koja radi na ovom slučaju. Oni su prikupljali sve materijalne dokaze koji mogu da dovedu do presude. Dobra je stvar što ga nisu, u ovom momentu, osumnjičili za ubistvo, jer je poznato da se ne može za istu stvar suditi dva puta. Oni ga u ovom momentu tereta za stvari koje imaju kao činjenicu, a to je ometaje istrage, odnosno da nije prijavio njen nestanak u vreme kada je ona zaista nestala - rekao je Radenković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs