Kretanje retrogradnog Merkura, Foto: Kurir tv

KURIR TV

OVOG DATUMA SE BUDE USPAVANE LJUBAVI! Astrolog: Venera i Jupiter ulaze u znak Ovna, a to neće ni RETROGADNI MERKUR ZAUSTAVITI

Zanimljivosti

Vreme kada je retrogradni Merkur je vrlo važno, jer u astrologiji Merkur predstavlja čoveka, onaj umni deo svih nas koji razmišlja, komunicira i donosi odluke, a retrogradnost označava vraćanje unazad, grešku i promašaj.

Kad se ova dva značenja spoje dobije se slika pogrešnih zaključaka, odluka, nesporazuma, nevešte komunikacije i slično.

Ana Rakić Đuričić, astrolog, otkrila je gledaocima emisije "Puls Srbije" šta mogu očekivati u danima retrogradnog Merkura.

- Ljudi se nepotrebno opterećuju retrogradnim kretanjima planeta Merkura i Marsa. Jedno je slika na nebu i pozicija planeta na nebu, a drugo je kako se to očitava u natalnoj karti. Natalna karta je naša lična karta i ako retrogradni hod ne pravi iritantne aspekte to može da se odrazi izuzetno dobro. Kad brojimo greške? Kad nešto ne znamo, ili ne poznajemo dovoljno. Postoje različite škole astrologije. Nas interesuje šta se dešava sa mnom? - rekla je Rakić Đuričić.

Dala je primer jednog pozitivnog horoskopa tokom trajanja retrogradnog Merkura.

- Imam horoskop Gorana Tomaševića, foto reporter Rojtersa. On je četvrti Srbin dobitnik Pulicerove nagrade, u vreme retrogradnog Merkura, 2019. godine! Za sve koji se brinu, evo jedan od dokaza, on u horoskopu ima retrogradnog Merkura! - rekla je.

Koje prednosti može doneti retrogradni Merkur?

- Meni drag profesor, Vladeta Jerotić rekao je da ako ne napredujemo mi nazadujemo. Ništa ne stoji u mestu. Jako je važno imati precizne informacije. Nemojte da sumnjate u Astrologiju, sumnjajte u astrologa. Prognoze koje dobijate morate imati na osnovu ličnog horoskopa! Moj natalni horoskop, pa onda prognoze. Ako hoćete preciznu tačnu informaciju pitajte svog astrologa - upozorila je.

Otkrila je da li će biti kretanja na planu ljubavi.

- Venera je trenutno u sazvežđu Vodolije. Možete očekivati sjajna dešavanja, već 20. februara upravo zbog Venere i Jupitera koji je u Ovnu i doprinosi radostima. Jako bitan je ulazak i Merkura i Venera u Ovnu, uz Jupitera koji će pokrenuti i probuditi neke uspavane ljubavi. Ne brinite se zbog retrogradnosti planeta jer to može da vam donese razne benefite! - rekla je Rakić Đurović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.