DRŽITE SE ČVRSTO, KRENUO JE VAŽAN ASTRO PERIOD! Venera je u Vodoliji do 27. januara i donosi PROMENU u LJUBAVI, ali i ovu stvar
Foto: Shutterstock

astrologija

DRŽITE SE ČVRSTO, KRENUO JE VAŽAN ASTRO PERIOD! Venera je u Vodoliji do 27. januara i donosi PROMENU u LJUBAVI, ali i ovu stvar

Zanimljivosti -

Venera je u Vodoliji od 3. do 27. januara 2023. godine, a donosi kosmičku privlačnost između prijatelja.

Nova kalendarska godina samo što je takoreći počela, a već je stigao jedan bitan astrološki period.

horoskop
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia, Chris Robbins / Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia

Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva važnost Venere u Vodoliji, koja će trajati od 3. do 27. januara 2023. godine:

- Ova Venera ne podnosi ograničenja i svojeglava je. To odnos čini rizičnim. Želja za slobodom, disanje vazduha punim plućima, odsustvo ljubomore, potreba za promenom u ljubavi prema neobičnom, originalnom i nesvakidašnjem, osobine su karaktera koji svoju Veneru smešta u znak Vodolije - navodi Goca i nastavlja:

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

- Ovo su otvorene, pozitivne i druželjubive osobe, koje svojom neobičnom energijom i specifičnim šarmom nenametljivo osvajaju ljude iz svog okruženja.

Venera nam ukazuje i na to kakvi će nam biti partneri pre braka, tako da devojke sa ovim položajem Venere, često budu u vezama sa neobičnim momcima, ekscentricima, pobunjenicima, neshvaćenim, često i razvedenim muškarcima.

Namigivanje, Ljubav
foto: Shutterstock

Kod muškaraca sa ovim položajem Venere, uobičajene su veze pre braka sa avangardnim, neobičnim (i modernim) devojkama, devojkama zanimljive se*sualnosti, koje nikada ne impresioniraju na prvi pogled, ali što ih bolje upoznate, više shvatate kakve sve skrivene kvalitete poseduju, česte su i veze sa razvedenim ženama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Znak Vodolije povezuje se sa prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda želimo da postojimo više u zoni prijatelja sa svima. Ako ste više fokusirani na prijatelje (ili svoju onlajn zajednicu), nemojte se odupreti ovoj kosmičkoj privlačnosti.

Međutim, budite upozoreni: pošto Venera uvek teži da povezuje ljude kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalaženje romantike ili ulazak u vezu sa prijateljem.

Veza, Ljubav, Partneri
foto: Shutterstock

Očekujte da ćete biti više uzbuđeni intelektualnim razgovorom od bilo čega drugog. Takođe možete osetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lepih objekata (Venera vlada lepotom). Iako je ovaj položaj Venere u Vodoliji kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. januara Venera će se na nebu sastati sa Saturnom. Simbolično, ovo jedinstvo sugeriše da se ljubav (Venera) i dugovečnost (Saturn) spajaju - zaključuje Goca.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track