Foto: Printscreen YouTube

progovorio o svemu

"STVARI SE NISU ODVIJALE KAKO TREBA" Đorđe David otvorio dušu o prethodnoj godini! Pevač otkrio da se kaje zbog OVOG

Stars

Pevač Đorđe David otkrio je da 2022. godinu neće pamtiti po uspehu već nažalost po lošim stvarima.

Naime, Đorđe je sumirao proteklu godinu i otkrio sa čime se sve borio u istoj.

- I u profesionalnom, i u porodičnom smislu, jednostavno, stvari se nisu odvijale kako treba. Stalno sam nailazio na rampe i stepenice ispred sebe. Taman kad pomislim da sam došao do čistine, pojave se novi problemi. Uzeo sam stvari u svoje ruke i tek u decembru ugledao Sunce iza oblaka. Imali smo divne koncerte sa Ivanom Peters, tako da smo dobro smo započeli ovu godinu - kazao je pevač i dodao:

foto: Printscreen YouTube

- Kada povučem crtu svih dobrih i loših stvari, novonastalih privatnih problema, ali i finansija, u 2022. sam bio u ozbiljnom minusu. Neračunajući koronu, ovo je prva godina u proteklih 12-13 koju mogu da nazovem neuspešnom, ali to je život. To se svim pevačima dešava u karijeri. Izgovoreno je mnogo reči koje nisu trebale da budu izgovorene i koje su pogrešno protumačene.

foto: Printscreen/Zvezde Granda

Pevač priznaje da je ishitrenim reakcijama sam prouzrokovao većinu loših dešavanja. Iako je publika u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” navikla da Đorđe nema dlake na jeziku, roker se ipak ponekad pokaje zbog grubih reči.

- Kajem se kada izgovorene reči budu metak za mene. Kada su kandidati u pitanju, sve što im kažemo je za njihovo dobro, da bismo im otvorili oči. Istina je da smo netolerantni prema kvalitetnim takmičarima jer smo brutalno iskreni i surovi, ali smo takvi jer oni treba da naslede sve nas i budu dostojni naslednici jedne Marije Šerifović, Ivane Peters, Cece... Zato kada su dobri, mi to ne pričamo već, kao pravi prijatelji, ukazujemo na greške i kritikujemo loše stvari - priznao je pevač.

foto: Kurir.rs/Ana Denda

Iako je u novoj godini uspeo da savlada sve probleme i ostavi ih iza sebe, David nema nikakva očekivanja u 2023. godini.

- Nikada se ne bavim očekivanjima već se ozbiljno posvećujem poslu. Samo mi je nelogično da kada uložiš toliko energije, emocija, a na kraju krajeva i finansija, da nemaš odgovarajuće povratne informacije - zaključio je Đorđe.

Kurir.rs/Blic

Bonus video: