ĐORĐE DAVID ŽESTOKO ISPROZIVAO GRAŠU u ZG! Saša Matić je najveća REGIONALNA ZVEZDA, a ne Petar: Podržao ga i Saša Popović
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

ĐORĐE DAVID ŽESTOKO ISPROZIVAO GRAŠU u ZG! Saša Matić je najveća REGIONALNA ZVEZDA, a ne Petar: Podržao ga i Saša Popović

Stars -

Đorđu Davidu zasmetalo je što se njegov kolega Petar Grašo naziva u medijima najvećom regionalnom zvezdom, pa je istakao da za nega to nije on, već Saša Matić.

Đorđe David
foto: Printscreen YouTube

Naime, roker je, komentarišući pevanje jednog kandidata u "Zvezdama Granda", koji je izveo Grašinu pesmu, rekao da je Matić napunio dve Arene u Zagrebu, dok je hrvatski pevač imao samo jedan koncert u Beogradu.

Petar Grašo
foto: Nemanja Nikolić

- Pevao si Graša. On je najavljivan kao najveća zvezda u regionu. Jednu je Arenu ovde napunio, a Sale Matić je dve u Zagrebu. Prema tome, za mene je Matić najveća zvezda u regionu - istakao je David, što je podržao i Saša Popović.

Saša Matić
foto: Kamarad produckija

- Da - kratko je potvrdio Saša.

Inače, Đorđe je bio nervozan tokom cele emisije, pa je svom kandidatu Jasminu Alievskom iz Severne Makedonije zapretio da će ga gađati cipelom.

Saša Popović
foto: Printscreen YouTube

- Jasmine, ja ću te sad gađati cipelom, nemoj tog zeca da držiš kod srca, pusti ga da skače. Nedopustivo je ovo što ti je rekao Bosanac da si drugu pesmu krenuo tako. Još si imao brljotina u drugoj pesmi, a hvala žiriju što su objektivno ocenili napredak. Bio si gori nego na probama, ovo je samo jedan puš u leđa i tebi i meni i znak da smo nagrabusili u trećem krugu - poručio je Đorđe svom kandidatu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:53

ĐORĐE DAVID ŽESTOKO OSUDIO NASILNIKA KOJI JE PRETUKAO MARINU: Jadniče, kod PSIHIJATRA pa se leči! NJEGOVE REČI ĆE SE PREPRIČAVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja