Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

ABA LIGA

NISMO NAVIKLI DA ŽOC OVO RADI! Obradović govorio o pojedincima, ovi košarkaši su ga posebno oduševili!

Košarka

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar u Beogradu rezultatom 92:17, a posle utakmice svoje utiske izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Već smo pričali šta znači igrati u ovom ritmu. Nismo otvorili utakmicu na dobar način. Košarkaši Mornara su se maksimalno borili, hajde da kažemo 30-ak minuta i ovaj rezultat na kraju nije realan, prevelika je razlike. Zaslužili su drugačiji rezultat.

Iako retko kad Obradović komentariše pojedince, ovog puta je trener Parnog valjka posebno govorio o pojedinim košarkašima.

- Moram da istaknem da je postava u kojoj su bili Avramović, Anđušić, Trifunović, Papapetru i Ledej odigrali odličnu odbranu i da smo sve promenili tom odbranom koju su oni odigrali! Tu smo i prelomili utakmicu.

Matijas Lesor i Dante Egzum nisu bili u protokolu za današnji meč.

- Probali smo neke igrače da držimo van tima, neki da igraju manje jer imamo duplo kolo u Evroligi. U utorak je Asvel, u petak Žalgiris. Eksum i Lesor su dobro, moja odluka je bila da im se da odmor. Eksum je imao probleme tokom utakmice sa Zvezdom, hvatali su ga grčevi. Zaslužio je čovek odmor.

Kurir sport