Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia, DAVID GRAY / AFP / Profimedia

sve o njihivom odnosu

OTKRIVAMO TAJNU - EVO ŠTA SE KRIJE IZA NOVAKOVOG URLANJA NA IVANIŠEVIĆA: Srbin i Hrvat imaju dogovor o kojem se MALO ZNA

Tenis

Novakovo urlanje na Gorana Ivaniševića obišlo je svet. Mnogi su potrčali da iznesu raznorazne negativne komentare na takvo ponašanje Đokovića, ali...

Mnogi su bili iznenađenji nervozom i izlivima besa koje se Novak iskazivao na Australijan openu. I definitivno je istina da je Đoković bio znatno nervozniji nego na bilo kom turniru u životu. Zašto?

foto: Screenshot

Odgovor na to nalazi se u suzama koje je Novak pustio posle meča. Toliko toga je Novak držao u sebi... I pozitivnih i negativnih emocija. Lavina. To je prosto izlazilo iz njega više nego ikada pre.

Svi dobro pamte scene kada je brat Marko bio izbačen iz lože od strane Novaka u Adelajdu. Isto tako su prošli i Elena i Eduardo, članovi Đokovićevog tima.

Tada je Novak imao šta da kaže i Ivaniševiću, ali svaki razgovor sa njim bi se završio bez prekih odluka. Zašto?

Novak i Goran imaju specifičan odnos. Ivanišević je jedina osoba iz boksa s kojom Novak komunicira na temu dešavanja na terenu. Od njega uvek zahteva savete, a i u njemu pronazi i krivca za sve loše na terenu.

Istina o svemu je kristalno jasna: odnos Đokovića i Ivaniševića je savršen i tu ne postoje nikakvi problemi. Ivanišević daje Novaku zlata vredne savete!

foto: Patrick HAMILTON / AFP / Profimedia

Novak je svom celokupnom timu i najavio da će biti impulsivniji na mečevima zbog svega što mu se dešavalo. Goran, kao neko ko je najvažniji u celoj priči, savršeno je razumeo Đokovića i zašto sve on to radi. I pružio mu je maksimalnu podršku.

Jeste sve to ljudima sa strane - pomalo ružno, ali... Mentalitet ljudi sa ovih prostora dozvoljava ovakva stvari.

U svetu tenisa brojni timovi imaju ovakva odnos na relaciji trener - igrač. Zašto?

Igrač kada kaže treneru šta ima i kada traži savet - oseća se mnogo lakše i bolje. To mu pomaže. Upravo je bilo je od neprocenjivog značaja za Novaka u Australiji.

Kurir sport