Foto: 20th Century Fox/Fox Searchlight/Kobal / Shutterstock Editorial / Profimedia

udala se

PROŠLA PAKAO SA BIVŠIM KOJI JE ZLOSTAVLJAO I UBIJAO OD BATINA: Pronašla je sreću uz onog pravog i rekla mu sudbonosno "DA"! FOTO

Pop kultura

Glumice Ebigejl Breslin se mnogi se sećaju kao slatke plave devojčice sa velikim naočarima iz filma ''Mala Mis Amerike''.

Tada je imala tek 10 godina, a nakon tog filma nastavila je da svoju karijeru gradi u filmskoj industriji. Međutim, mala devojčica sada je odrasla, a na društvenim mrežama podelila je predivne vesti. Naime, Ebigejl se udala za svog dugogodišnjeg dečka Ajru Kanjanskija, s kojim je od 2017. godine.

Prošle godine je Ajra zaprosio Ebigejl i ona se pohvalila prstenom, a sada su podelili i fotografije sa venčanja.

Ebigejl je nosila dugu venčanicu od tila i čipke i raspustila je plavu kosu, dok je mladoženja nosio klasično crno odelo. Par je podelio fotografije prvog plesa i nekoliko fotografija pored sale u kojoj se odvijala prava zabava.

Ajra je podelio i urnebesnu fotografiju mlade na kojoj zbunjena gleda u kameru, vidno raščupana od plesa i slavlja.

''Volim svoju drugu polovinu', napisao je.

Ebigejl je odrasla u Njujorku, a njena je karijera započela kada je imala tek tri godine. Pojavila se u jednoj reklami, nakon koje su je roditelji vodili na audiciju za film "Misteriozni znakovi", u kojem je na kraju glumila kćer glavnog lika kog je igrao Mel Gibson. Imala je manju ulogu u "Princezinim dnevnicima 2" te još nekoliko filmova, a celi svijet počeo je brujati o njoj kada je objavljen film "Mala mis Amerike".

Međutim, njen život nije bio savršen iza kamera. Iako je vešto skrivala svoj privatni život, pre četiri godine je otvorila dušu u jednom intervjuu kada je priznala da ju je bivši dečko silovao. Nakon toga joj je dijagnostikovan PTSP, a objasnila je i kako nije policiji prijavila napad jer je bila u potpunom šoku i nije htela da prizna što se dogodilo. Bojala se da će njen bivši pretiti njenoj porodici te da će je ponovno napasti. Danas je aktivna u borbi za ženska prava i često ističe kako žene ne bi trebalo da ćute kada su takvi gnusni napadi u pitanju, prenosi Dnevnik.hr.

Tokom godina njen život bio sve samo ne bajkovit. Iako je delovalo da će postati velika holivudska zvezda, Ebigejl nije došla na holivudsku A listu glumica. Još uvek se bavi glumom, a u poslednje vreme je glumila u naučnofantastičnim filmovima s horor elementima, a zapravo je i njen privatan život bio prava horor priča.

foto: Instagram/abbienormal9

"Bila sam u jako okrutnoj, zlostavljačkoj vezi skoro 2 godine. Sve je na početku bilo divno, bila sam tako zaljubljena. Nažalost, moj zlostavljač je iskoristio moju naivnost i nevinost pa je ubrzo postao nasilan. Tukao me svakog dana, zaključavao u sobe i terao me da se pravim da je sve u redu. Danima sam skrivala povrede po telu’, napisala je Ebigejl tada.

"Koristila bih korektor i debeli sloj pudera da sakrijem modrice po telu i licu. Bojala sam ga se, ali najgore povrede su bile one psihološke. Vređao me i uništio mi samopoštovanje. Osećala sam se nevrednom ljubavi, ružnom i nevoljenom. Mislila sam da zaslužujem da me se tuče i ugnjetava", rekla je.

(Kurir.rs)

Bonus video: