Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

IMA DVOJE DECE

SVEŠTENIK ME SILOVAO KAD SAM IMAO 13: Glumac oslobođen optužbi za KANIBALIZAM i ZLOSTAVLJANJE, a hteo da se ubije pred decom

Pop kultura

Okružno tužilaštvo Los Anđelesa donelo je odluku kako neće optužiti glumca Armija Hamera, nakon što se godinama istraživala tvrdnja da je silovao ženu 2017. godine.

U martu 2021, žena koja se predstavila samo imenom Efi, optužila je 36-godišnjeg Hamera za "mentalno, emocionalno i seksualno" zlostavljanje tokom njihove četiri godine duge veze.

Tvrdila je kako je slavni glumac postajao "sve nasilniji" tokom njihove romanse, a 24. aprila 2017. njegovo zlostavljanje je navodno eskaliralo do silovanja. U sredu je Efi medijima izjavila kako je razočarana odlukom tužilaštva da ne optuže Hamera.

foto: Profimedia

Pre dve godine poruke Armija Hamera, koje je slao ženama našle su svoj put do javnosti. Navodne sms poruke 36-godišnjeg glumca raznim ženama objavljene su na internetu, a među njima su bile i poruke u kojima je detaljno opisao svoje navodne kanibalističke fantazije i nastrane fetiše.

Glumac je pre nekoliko meseci, nakon dve godine ćutanja, dao intervju za Er Mail, gde je govorio o optužbama, otkrio da je razmišljao o samoubistvu i rekao da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što je bio seksualno zlostavljan kao tinejdžer.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O zlostavljanju koje je doživeo kao tinejdžer

Armi kaže da je njegovo interesovanje za BDSM počelo nakon što ga je sveštenik (evanđelistički pastor) se*sualno zlostavljao kada je imao 13 godina.

- Ono što je to učinilo za mene je da je uveo seksualnost u moj život na način koji je bio potpuno van moje kontrole. Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam mogao ništa u toj situaciji. Seksualnost mi je predstavljena na zastrašujući način gde nisam imao kontrolu. Tada su moji interesi bili: želim da imam kontrolu nad situacijom, seksualno - istakao je on.

O njegovim odnosima sa osobama koje su ga optužile za zlostavljanje

Armi je priznao da je "dinamika moći bila isključena" i priznao da je bio "milion odsto" emocionalno uvredljiv prema svojim partnerkama.

- Imao bih ove mlađe žene u srednjim dvadesetim, a ja sam u svojim 30-im. U to vreme sam bio uspešan glumac. Mogle su da budu srećne što su samo bile sa mnom i pristale bi na stvari za stvari za koje možda inače nekome ne bi rekle "da". To je neravnoteža moći u situaciji.

foto: Printscreen/ Youtube/ Discovery plus

O razmišljanju o samoubistvu nakon optužbi

Armi je otkrio da je razmišljao o samoubistvu dok je život počeo da mu se raspliće.

- Ušao bih u okean i plivao koliko sam mogao, a onda se nadao da ću da se udavim, ili da me udari čamac, ili da me pojede ajkula . priseća se Armi života na Kajmanskim ostrvima.

- Onda sam shvatio da su moja deca još uvek na obali i da to ne mogu da uradim svojoj deci.

Armi deli dvoje dece – ćerku Harper (8) i sina Forda (6) sa bivšom suprugom Elizabet Čejmbers.

O njegovom ponašanju i naknadnim optužbama

Iako negira bilo kakve krivične radnje, Armie priznaje da je imao "svoje bubice" i da je proveo dosta vremena radeći na sebi.

- Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za činjenicu da sam bio kreten, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude da se osećam bolje, a kada bih završio, nastavio sam dalje“, rekao je Armi.

foto: Profimedia

- Sada sam zdravija, srećnija i uravnoteženija osoba. Mogu da budem tu za svoju decu na način na koji nikada nisam bio... Zaista sam zahvalan za svoj život i moj oporavak i sve. Ne bih se vratio i poništio sve što mi se dogodilo.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: