Foto: Vision team

izazov

KADA JE NAJTEŽE, IZAĐEŠ NA TEREN I POBEDIŠ: Heroji srpske košarke postao glumac i dobio ulogu u novoj seriji! SVE ĆE NASMEJATI

Kultura

Sigurno se sećate čuvene scene iz filma "Nebeska udica" u kojoj Glogovac sanja da igra basket sa Bodirogom, Đorđevicem i Rebračom?

foto: Printscreen

Pogoto je antologijska čuvena scena kada Nebojša, koji u filmu glumi lik Kaje bivšeg košarkaša, svom sinu Jovanu govori:

"Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže i pobediš!

Heroji srpske košarke - oni koji su nam donosili mnogo radosti u godinama kada je bilo najteže - uvek su rado viđeni na TV ekranima. Njihova pojavljivanja u serijama i filmovima se ne propuštaju, replike se pamte i postaju deo "slenga".

foto: Vision team

U ponedeljak nas na RTS čeka još jedna ovakva poslastica, jer Željko Rebrača u novoj epizodi serije "Lako je Raletu" glumi - samog sebe!

Veliki Rebrača traži pisca koji će da uobliči njegovu autobiografiju, a Rale - uspešan sportski novinar, deluje kao idealna osoba za taj posao. Ali, Ivana i deca su se razboleli baš na dan kada Rale treba da se sastane sa Željkom… Biće ovo prilika da vidimo kako se slavni košarkaš, privatno otac petoro dece, snalazi u pedijatrijskoj ordinaciji...

foto: Vision team

Čuveni košarkaš je oduševio i šouranera serije Tatjanu Ilić.

"-"Rale" je ansambl serija i nema puno gostiju. Nećemo, kao u "Prijateljima", videti Brusa Vilisa. Gostovalo je dosta sportskih zvezda, ali ja ne pratim sport. Bila je jedna baš velika košarkaška zvezda i, dok su nameštali svetlo za njegovu scenu, nas dvoje smo pili kafu i razgovarali. Ja nisam znala ko je u pitanju, ali mi se čovek veoma dopao.

foto: Zorana Jevtić

Prvo, ispostavilo se da je veoma iskusan roditelj, da je mnogo radio na sebi kao ličnosti, te da je u međuvremenu stekao značajno obrazovanje, plus mi je dao veoma mudre savete vezane za odnos mog sina sa njegovim trenerom. Posle su mi rekli da je ljubazni čovek kojeg sam pola sata smarala svojim problemima Željko Rebrača. Njegova epizoda će biti večeras emitovana", rekla je Ilićeva.

Kurir.rs

Bonus video: