Foto: Printskrin Tviter

VOIMJA OCA

ŠTA RADI VETAR?! Voditeljka Jutarnjeg programa usred emisije IZGOVORILA OVO pa postala HIT na mrežama (VIDEO)

Društvo

Kruna Una Mitrović, voditeljka jutarnjeg programa Hepi televizije, je u programu uživo izgovorila glagol zbog kojeg je naročito privukla pažnju i postala hit na društvenim mrežama.

Naime, sudeći po reakcijama korisnika društvenih mreža publika je bila šokirana izrazom koji je upotrebila voditeljka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

- Šta radi vetar??? Voimjaoca! - piše u jednoj objavi na Tviteru uz video snimak.

foto: Printskrin Tviter

U videu se čuje kako voditeljka najavljuje uključenje sagovornika iz Novog Pazara.

- Mi sad idemo do Novog Pazara odakle nam se putem video linka javlja prof. dr Enver Međedović. Da vidimo kakva je situcaija sa snegom i olujnim vetrovima koji piče sa svih strana. Nas sneg svake godine iznenadi... - rekla je voditeljka.

Tvit je pokrenuo lavinu komentara korisnika ove mreže koji su uglavnom bili šokirani zbog upotrebe ovog glagola te su polemisali o tome kako je voditeljka mogla da kaže.

- Moglo se reći: jak vetar, snazni vetrovi, olujni vetar... Duva iz svih pravaca - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ovaj izraz nisam čuo odavno ni na ulici. Ja ocu i majci ne bih to tako rekao.

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da ovu reč ne treba izbacivati iz govora.

- A koju bi vi reč koristili umesto "piči". Ima li nekoga da nije shvatio kako duva vetar? Zašto izbacivati narodne reči i izraze iz govora - navodi se u jednom od komentara, dok su ostali tviteraši smatrali da je bilo dovoljno da se kaže da "vetar duva".

Kurir.rs