VODITELJKI POBEGLA HALJINA USRED EMISIJE! Pokušala da sakrije GAĆICE, ali BEZUSPEŠNO: Na kraju PUKLA BRUKA, publika u ŠOKU! VIDEO
Foto: Printscreen

pokušala je da ostane ozbiljna

VODITELJKI POBEGLA HALJINA USRED EMISIJE! Pokušala da sakrije GAĆICE, ali BEZUSPEŠNO: Na kraju PUKLA BRUKA, publika u ŠOKU! VIDEO

Zanimljivosti -

Pre dve godine na društvenim mrežama se pojavio video koji i danas izaziva veliku pažnju publike. Na njemu se vidi kako u jednoj emisiji koja se bavi prodajom voditeljka ima manjih problema sa haljinom.

Ana-Katrin Koš
foto: Printscreen

Bivša misica Nemačke Ane-Katrin Koš vodila je ovu emisiju, a tom prilikom pokazivala je štapni usisivač. I sve to ne bi bilo ništa čudno, da se njena haljina, sa dubokim šlicom, nije uporno pomerala.

Ane je emisiju vodila u svetloljubičastoj haljini od likre sa ogromnim šlicem, koji se neprestano pomerao, otkrivajući pritom njene gaćice. Ona je morala da svoje pokrete smanji na minimum, iako je posao to zahtevao od nje, no svaki pokret značio je mogućnost da čitava zemlja vidi njen donji veš!

Koš je bila u priličnoj agoniji, povlačeći haljinu i trudeći se da sve ostane pristojno, ali joj to nije pošlo za rukom. Ipak, uspela je da zadrži profesionalan stav, te nijednog trenutka nije skinula osmeh sa lica.

Minut njene agonije našao se na internetu, a video je pregledan više od 3 miliona puta i ispod njega je ostalo bezbroj komentara.

(Kurir.ra/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:54

SEKA ALEKSIĆ ISPRIČALA NAJVEĆI BLAM KOJI JE DOŽIVELA! Krađa kapica u tržnom centru: SAMO SAM POBEGLA I VRIŠTALA OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja