ŠAKIRI PEVALI SERENADU ISPOD PROZORA, A PIKE UHVAĆEN DOK JE RADIO OVO: Kada su videli o čemu se radi, svi se pitaju samo JEDNO!
Foto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

slučajnost?

ŠAKIRI PEVALI SERENADU ISPOD PROZORA, A PIKE UHVAĆEN DOK JE RADIO OVO: Kada su videli o čemu se radi, svi se pitaju samo JEDNO!

Pop kultura -

Burni dani za Šakiru i Pikea se nastavljaju, a najnoviji događaj ponovno ih je stavio u centar medijske pažnje.

Nedavno je penzionisani fudbaler Đerar Pike proslavio svoj 36. rođendan, 2. februara, dok je Šakira istog dana napunila 46 godina.

Džerard Pike, Šakira
foto: EPA/Sergio Perez, AP, Printscreen Instagram

Nekoliko prijatelja i obožavalaca kolumbijske pevačice okupili su se pred njenim domom da bi joj serenadom čestitali rođendan, a baš u tom trenutku je prošao njen bivši dečko Đerar s kojim je dobila sinove Sašu (8) i Milana (10).

Snimljen je u vožnji ulicom u kojoj živi Šakira preko puta njegovih roditelja, a nekad je to bio njihov zajednički dom. U Pikevom društvu je bila njegova 23-godišnja devojka, studentkinja Klara Čia Marti. Kako pišu strani mediji, par se uputio u nepoznatom smeru, a tokom izlaska su viđeni kako se zadovoljno smeškaju.

Đerar Pike, Klara Čija Marti
foto: Europa Press Tv / Zuma Press / Profimedia

Nekoliko nedelja ranije Šakira i Pike su se okupili kako bi proslavili rođendan njihovog starijeg sina Milana. Kako su izvestili španski mediji, pevačica je organizovala zabavu na koju su u njenu kuću bili pozvani bliski prijatelji i članovi porodice.

Inače, par je u junu prošle godine objavio da je došao kraj njihovoj 11-godišnjoj vezi. Nakon prekida je Šakira izazvala puno pažnje pjesmama "Te Felicito", "Monotonia" i "Music Sessions #53", a španska Marca je najavljivala da će objaviti i novi singl na Piqueov, odnosno svoj rođendan. Ipak, to se nije dogodilo.

Da podsetimo, pjevačica je o njihovoj vezi snimila i pesme, a poslednja "Music Sessions #53" je bila ona na koju je fudbaler regovao.

"Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferari za Tvinga, zamijenio si Roleks za Kasia", deo je stihova.

Šakira
foto: Instagram/bizarrapand shakira

Pike je pokazao da mu smeta pesma nakon što je pojavio vozeći Tvingo i hvaleći sponzorskim ugovorom s Kasiom. Njemu je nakon toga zasmetala objava španskog novinara Jordija Martina koji je otkrio neke detalje iz njegovog života i otvoreno podržao Šakiru.

"Moj najbolji prijatelj me gleda", napisao je Jordi na Tviteru i objavio fotografije Instagram storija na kojima je delio svoje članke o Pikeu i Šakiri. Onde se može primetiti da Pike prati njegove objave, a ubrzo mu je on odgovorio.

"Ostavi drogu. Kokain je jako za*eban', poručio mu je Pike. Martin mu je odgovorio, ali kasnije je to obrisao.

"Ja te ne tagujem i ti reaguješ. Stalno gledaš moje priče, pola sveta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želite da to izađe na videlo? Hoće li vaša devojka nositi rogove (emotikon rogova - što implicira neveru)?', poručio je fudbaleru.

Korisnici Tvitera su se takođe obračunali sa Pikeom.

"Treba da te bude sramota svega što radiš. Šakira je svoju karijeru stavila na čekanje da bi ti nastavio svoju i tako joj vraćaš! Šakira može da te kupiti 3 puta', "Smešan si, Đerare, prihvati da si povredio Šakiru. I to je nešto što nikako nisi smeo da uradiš, nisi razmišljao o šteti koju nanosiš svojoj deci! Nisi razmišljao o svojoj budućnosti i još si oštetio onoga koji te izdržavao uz tvoje lude roditelje!', 'Mislim da pridaju previše važnosti Pike. Taj je bez Šakire niko, kad zamene mrtvog kralja niko ga se neće sećati. Gubitnik", bili su neki od komentara, a Pike je verovatno zažalio što je išta napisao.

On je nedavno i na Instagramu objavio prvu fotografiju sa devojkom. Oni su snimili selfi na terasi jednog restorana i uskladili su svoje odevne kombinacije pa su oboje nosili po crnu majicu. Pike nije stavio nikakav opis fotografije, a korisnicima društvenih mreža se nije svideo njegov potez.

'Mene bi bilo sramota', 'Zamislite da uništite svoj porodični život sa ženom i decom jer ga niste mogli zadržati u gaćama', 'Ona se ne može uporediti s majkom tvoje dece', 'Je li ovo incest? Izgleda joj kao brat', 'Tvoj život je poput sapunice', 'Očito je Pike upravo postao najomraženiji čovek na svetu', komentarisali su objavu.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:52

POZNATI GLUMAC TUŽAN ZBOG ODLASKA KOLEGA: Bili su sa nama od prve epozode i bilo smo kao porodica SVE JE JAKO ČUDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track