ZAMOLIO ME JE DA NAPUSTIM STAN, A BIO MI JE NAJVEĆA LJUBAV: Naša glumica imala BOLAN RAZVOD s poznatim rediteljem, ovako je PUKLO
Foto: Damir Dervišagić

SADA VOLI POZNATOG ADVOKATA

ZAMOLIO ME JE DA NAPUSTIM STAN, A BIO MI JE NAJVEĆA LJUBAV: Naša glumica imala BOLAN RAZVOD s poznatim rediteljem, ovako je PUKLO

Pop kultura -

Glumica Vanja Milačić u vezi je s 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece, a prethodno je bila u braku s poznatim pozorišnim rediteljem Jagošem Markovićem.

Jagoš Marković i Vanja Milačić su se razveli 2006. godine, a glumica je svojevremeno istakla da je rastanak teško podnela, kao i to da je pozorišni reditelj bio njena najveća ljubav.

Jagoš Marković
foto: Tanjug/Filip Krainčanić

O tome je i sama jednom prilikom govorila.

- Iako se sve završilo na ovaj način, za mene bolno i dramatično, verujem da u budućnosti možemo ponovo da funkcionišemo, ako ne kao muškarac i žena, onda bar kao umetnici. Nezamislivo mi je da prođemo jedno pored drugog kao stranci, da se ne osvrnemo, ne pozdravimo. Želim da taj slučajni susret završimo odlaskom na kafu, pričom o temama koje nas ne vraćaju unazad. Volela bih da ponovo sarađujem s njim. Pošto je Jagoš veliki umetnik, nesvakidašnjih kreativnih kapaciteta, bilo bi mi zadovoljstvo da budem deo njegovog tima. Mnogo sam naučila od njega, ne samo o pozorištu i drami, već o životu i odnosu između dvoje. Poznajem ga od devetnaeste godine. Izvršio je ključni uticaj na formiranje moje ličnosti i vrednosnih sudova. Zbog toga sam mu večno zahvalna - rekla je svojevremeno Vanja za Gloriju.

Vanja Milačić, glumica, poruka sina
foto: Printscreen Instagram

Vanja nikada nije želela da otkrije prave razloge kraha braka.

- Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima, koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim. Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv. Pamtiću ga kao blagog, šarmantnog, duhovitog, romantičnog, nepredvidljivog, maestralnog kreativca. Otkrio mi je mnoge profesionalne i životne tajne koje bi zauvek ostale skrivene da nisam imala sreću da živim s njim. Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti. Verovatno i najlepša stvar koja mi se dogodila u životu - rekla je Vanja tada.

Vanja Milačić
foto: Dragan Kadić

Inače, Vanja i njen nevenčani suprug Božo Prelević nisu otišli pred oltar, niti to planiraju.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona svojevremeno.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

03:12

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA U SCENIRANJU: Mnogim producentima ne bih dala da prodaju na pijaci, estradu bih odvojila od umetnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track