Foto: privatna arhiva

sutra mu ide u posetu

SLAĐAN JE PONOVO LOŠE! POVRAĆA I IMA GROZNICU, NISU MU DALI DA OSTANE U BOLNICI: Supruga Suzana očajna: Lekove nije dobio

SRBI NA KIM

Slađanu Trajkoviću, bivšem policajcu koji je sredinom decembra uhapšen i koga optužnica tereti za ratni zločin, ponovo je pogoršano zdravstveno stanje.

Njegova supruga Suzana Trajković, u izjavi za Kosovo onlajn, kaže da joj je to u telefonskom razgovoru potvrdio sam Slađan.

"Juče smo imali telefonski razgovor i rekao mi je da mu je stanje jako loše, već nekoliko dana povraća i ima groznicu. Lekove nije dobio, a prilikom poslednjeg odlaska lekaru pre tri nedelje, iako je sam lekar zahtevao da ostane na odeljenju, to mu nije odobreno jer čuvari nisu imali odobrenje upravnika", kaže Trajković.

foto: privatna arhiva, printscreen Kosovo online

Ona ističe da će ga sutra posetiti, a da je za četvrtak zakazano saslušanje svedoka.

"Sutra idem u redovnu psoetu koja mu je omogućena i na koju ima pravo. U pretak je ponovo odbijena žalba za kućni pritvor. U četvrtak je zakazano ročište na kom bi trebalo da budu saslušani svedoci tužilaštva, koje je već jednom odloženo jer svedoci tada nisu došli, sumnjam da će se i sada pojaviti. Ovo je samo kupovina vremena i produžetak Slađanove agonije", zaključila je Suzana Trajković.

(Kurir.rs/Kosovo online)