Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia, Privatna Arhiva

RIJANIN NASTUP NE PRESTAJE DA TRESE PLANETU

"UVEK SMO ISPRED NJIH! NIJE PRVI PUT DA MOĆNI, BOGATI I VELIKI KASNE" JK uporedila sebe i Rijanu, pa najavila SVETSKU karijeru!

Stars
> 08:13h

Rijana je nakon nastupa na SuberBowl-u pokorila svetsku javnost, a reakcije i komentari ne prestaju da tresu planetu.

Pevačica sa Barbadosa, iako u blagosovenom stanju kako pišu svetski mediji, održala je jedan od najboljih nastupa u svojoj karijeri.

foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Zvučni i svetleći efekti, tonsko-tehnička realizacija, igrači, koreografija, sama bina i još mnogo toga, predpostavlja se košta pravo bogatstvo.

foto: Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Jelena Karleuša, jedna je od estradnih ličnosti sa naših prostora koja je dala svoj sud o ovom spektakularnom događaju.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačica je na Instagramu postavila svoju fotografiju od pre nekoliko godina, sa premijernog predstavljanja dueta sa Acom Lukasom i pesme " Bankina" i Rijaninu sa gore pomenutog nastupa, gde zvezda sa Barbadosa lebdi na platformi baš kao i Karleuša.

foto: Printskrin/Instagram

- Ovde nije poenta kopiranje, ovo je dokaz da smo uvek ispred njih. Da možemo - ako hoćemo, ne da pariramo nego da predvodimo. Ovo nije prvi put, nego stoprvi da oni veliki, bogati i močni ustvari kasne. To što smo mi iz Srbije, ne znači da ne možemo da diktiramo pravila. Moje želja sa albumom koji uskoro izlazi jeste svetsko pozicioniranje. Da dokažem da iz jedne male zemlje može da se drma planetom kada je reč o šoubiznisu... - napisala je Jelena.

foto: Kurir Televizija

Pevačica je još jednom istakla da svojim novim albumom, koji verna publika sa nestrpljenjem čeka, planira da napravi svetsku karijeru i pokori planetu.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video: