Foto: Kurir televizija

KURIR TV

DAČIĆEVA BUDUĆA SNAJKA OTKRILA KO JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA! Ovako je Milica Jokić reagovala na pitanje da li joj IVICA DAJE SAVETE

Stars

Pevačica Milica Jokić gostovala je u emisiji Puls Srbije gde je otkrila ko joj je sve pomogao u gradnji karijere.

Naime, Milica je došla u žižu interesovanja zbog romanse sa Lukom Dačićem, sinom političara i ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića.

- Definitivno sam najveću podršku imala od Šabana Šaulića. A podržavali su me Ceca, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i Dragana Mirković. Bila sam takođe gost letos na koncertu Zorice i bilo je fenomenalno - rekla je pevačica i dodala:

foto: Kurir televizija

- Svi su me savetovali da ostaneš svoj i na zemlji. Jer je to najbitnije odnosno da budeš skroman i da će sve ostalo samo doći.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li dobija savete od Ivice Dačića.

- Ne savetuje me jer mislim da kada dajem nekom intervju on vidi da se ja dobro snalazim. Tako da nema potrebe - rekla je.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.đ

Kurir.rs