00:43

Milica Jokić i Luka Dačić uhvaćeni u Crnoj Gori

prelepi

DAČIĆEV SIN UHVAĆEN SA MILICOM JOKIĆ U CG! Kurir paparaco uslikao pevačicu u VRELOM IZDANJU, a onda je PAO I POLJUBAC! (FOTO)

Stars -

Luka Dačić, sin Ivice Dačića i njegova devojka Milica Jokić uživaju u čarima crnogorskog primorija gde ih je paparaco Kurira uslikao dok su sedeli u jednom restoranu na plaži.

Mlada pevačica stigla je pre svog dečka u ugostiteljski objekat gde se smestila, a onda je prošetala do plaže da proveri da li je voda divoljno topla da može da se okupa.

Milica Jokić, Luka Dačić, Crna Gora
foto: Ana Paunković

Sudeći po fotografijama, Milici nije odgovarala temperatura vode, pa je ušla u plićak i rashladila samo noge. Jokićeva je na sebi imala teksas šortc i gornji deo narandžastog kupaćeg kostima koji je istakao njeno bujno poprsje.

Milica je iskoristila da se sunča dok joj se njena jača polovina ne pridruži, a naša ekipa uslilala je dok je mazala telo uljem za sunčanje.

Pevačiča se brzo vratila u kafić, a na glavi je imala velike crne sunčane naočare, jednog poznatog brenda.

Luka nije želeo da ga devojka dugo čeka pa je uzurbano ušao u lokal gde je ona sedela. Njih dvoje su uzeli jelovnik kako bi odlučili sta će da ručaju. Dugo su ćaskali, a onda je Milica prišla Dačićevom nasledniku i poljubila ga. Luka, kog uglavnom možemo videti u svečanim odevnim kombinacijama ovoga puta na sebi je imao crveni šorts za kupanje i belu sportsku majicu.

1 / 19 Foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

00:43

Milica Jokić i Luka Dačić uhvaćeni u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track