Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

ovo niko nije očekivao

KEJT BEZ BLAMA UDARILA VILIJAMA PO ZADNJICI NA CRVENOM TEPIHU: Princeza od Velsa šokirala sve svojim opuštenim ponašanjem! (VIDEO)

Pop kultura

Sinoć je održana dodela BAFTA, a na ovom specijalnom događaju pojavila se i Kejt Midlton sa svojim suprugom princom Vilijamom.

Ceo svet je komentarisao Kejtine elegantne crne rukavice i činjenicu da se ona i Vilijam nisu držali za ruke. Mnogi su zbog toga čak i bili zabrinuti da nešto nije u redu u ljubavi prinčevskog para, ali sada se pojavio novi video koji jasno stavlja do znanja da je par ipak vrlo srećan.

Kejt je iskoristila trenutak nepažnje mnogih da svog supruga nežno udari po zadnjici, a to je izazvalo opšti šok jer niko ne očekuje od princeze da se tako nonšalantno i šaljivo ponaša.

U poslednje vreme Kejt se sve više ponaša kao što se ponašala pre nego što se udala za Vilijama i to je izazvalo veliku pažnju i odobravanje svetske javnosti. Mnogi su iznenađeni, ali i srećni, zbog činjenice da je princeza toliko opuštena i iskreno izražava osećanja bez obzira na događaje i pravila.

(Kurir.rs)

Bonus video: