KEJT JE SINOĆ OČARALA PLANETU IZDANJEM DOSTOJNIM KRALJICE: Ponela tijaru staru 108 GODINA, a ovim komadom odala počast ELIZABETI!
Foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PRELEPA JE

KEJT JE SINOĆ OČARALA PLANETU IZDANJEM DOSTOJNIM KRALJICE: Ponela tijaru staru 108 GODINA, a ovim komadom odala počast ELIZABETI!

Pop kultura -

Sinoć je oftžan prvi banket u Bakingemskoj palati od kada je kralj Čarls III preuzeo funkciju, a centralna figura, koja je privukla svu pažnju, bila je Kejt Midlton.

Britanska kraljevska porodica ugostila je delegaciju Južne Afrike na čelu sa tamošnjim predsednikom Sirilom Ramafozom, a princeza od Velsa bila je na nivou zadatka. Osim što je bila jako dobro raspoložena, za svečani prijem izabrala je izdanje dostojno buduće kraljice.

Kejt Midlton
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je blistala u toaleti dizajnerke Dženi Pakam, koja je odisala glamurom, iako je ujedno bila vrlo svedena i otmena.

Ova bela kreacija sa čamac izrezom, čvsrtim naramenicama i predugačkim rukavima, koji zapravo izgledaju kao da su sjedinjeni sa haljinom, ukrašena je i svetlucavim cirkonima i kamenčićima na predelu ramena.

Lepa Britanka autfit je upotpunila salonkama sa srebrnim štrasom i belom clutch torbicom, ali najviše pažnje privukao je efektan, papreno skup nakit, kao i tijara sa posebnim značenjem koje je Kejt izabrala za ovo veče.

Kejt Midlton
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt je nosila skupocenu tijaru koju Britanci zovu Lover’s Knot, a koja datira iz 1914. godine kada je napravljena po želji kraljice Marije i to od dijamanta i 19 visećih bisernih privezaka sa detaljima od srebra i zlata. Tijara je na kraju pripala kraljici Elizabeti II, koja ju je ustupila princezi Dajani, a kroz ogromnu slavu lejdi Di i ova tijara je postala jedna od najpoznatijih u istoriji. Elizabeta je tijaru 2011. predala Kejt nakon što se udala za princa Vilijama.

Tijara nije bio jedini komad nakita koji je odao počast ženama u kraljevskoj porodici - Kejt je nosila i bisernu narukvicu koja je pripadala pokojnoj kraljici Elizabeti.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track