GLUMICA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Mislila da ima KORONU, ali dijagnoza je bila poražavajuća, borila se kao LAV
Foto: Printscren/Instagram

velika tuga

GLUMICA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Mislila da ima KORONU, ali dijagnoza je bila poražavajuća, borila se kao LAV

Pop kultura -

Tužnu vest o smrti glumice Niki Ejkoks (47) je podelila na društvenim mrežama njena jetrva Suzan Rab Cekloski.

Ono što mnogi nisu znali je da Niki tešku dijagnozu dobila pre dve godine i da je prvo mislila da je u pitanju korona virus jer se veoma razbolela, ali posle opsežnih ispitivanja, lekari su joj saopštili da je u pitanju leukemija.

Glumica se borila kao lav, prolazila kroz brojne hemoterapije, operaciju matičnih ćelija i svoj mučni put i borbu je dokumentovala na svojoj Instagram stranici, ali, nažalost, izgubila je bitku.

Borba je bila duga i neizvensa sa velikim usponima i padovima.

Poslednje novosti objavila je u martu kada je objavila video u kom skuplja energiju za pevanje u bolničkom krevetu nakon hemoterapije.

Sestra njenog brata se oprostila od glumice uz potresne reči.

- Moja lepa, pametna, žestoka, neverovatno talentovana i puna ljubavi jetrva Niki Ejkoks Rab, preminula je juče dok je moj brat Met Rab bio uz nju. Niki i Met su imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji i definitivno je bila borac, svi koji su je poznavali voleli su je - napisala je.

Inače, Niki je poznata po ulogama Meg Masters u "Supernaturalu" i Džejmi Alen u "Dark Blue". Rođena je u Henesiju u Oklahomi, a u detinjstvu je često nastupala na takmičenjima.

Niki Ejkoks
foto: Printscreen

Kratko je studirala u rodnom gradu, a potom se preselila u Los Anđeles kako bi nastavila glumačku karijeru, a snimila je brojne gostujuće uloge u "3rd Rock From the Sun", "USA High" i "Boy Meets World". Snimila je filmove "Zločin + kazna u predgrađu", "Rave McBeth" i "Jeepers Creepers 2".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

Komemoracija Gorice Nešović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track