Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

BAJKOVITO

LUKSUZNI DOM BIVŠE LJUBAVNICE MIROSLAVA ILIĆA! Mirjana Antonović se pohvalila kućom na moru, fotografije kao iz ČASOPISA!

Stars

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, godinama unazad prisutna je u domaćim medijima budući da se svim silama trudi da sudskim putem dokaže da je folker biološki otac njenog sina Devina.

foto: ATA Images, Nemanja Nikolić, Shutterstock

Ipak, javnost se interesuje i za druge detalje iz njenog privatnog života, o čemu svedoči i njena nova objava na Fejsbuku, koja ne prestaje da se komentariše.

foto: Nenad Kostić

Mirjana je pre nekoliko meseci svoje pratioce na mrežama obavestila da renovira svoju kuću na moru, a sada, kada je sve skockala, pohvalila se prijateljima.

foto: Printskrin/Facebook

- Videli ste kad sam počela renoviranje ove male kuće kraj mora. Ovo je konačno završen projekat. Sledeći put ću vam postaviti još dve sobe i jos jedno kupatilo - poručila je ona.

foto: Printskrin/Facebook

U njenom domu dominira bela boja i nežniji tonovi, dok je nameštaj pažljivo birala, kako bi se sve lepo uklopilo i izgledalo kako iz časopisa.

foto: Printskrin/Facebook

Mirjana je o svakom detalju posebno brinula, te joj i kupatilo izgleda fenomenalno, sa sve zlatnim detaljima u tuš kabini.

foto: Printskrin/Facebook

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video: