Foto: Rogers George / Sipa Press / Profimedia

da li je moguće

PRINC VILIJAM VARA KEJT? Za ovu ZGODNU MANEKENKU svi kažu da je LJUBAVNICA budućeg kralja, udata je za 22 godine STARIJEG

Pop kultura

Kraljevska porodica je ponovno u centru medijske pažnje. Ovaj put za to nisu zaslužni Hari i Megan Markl, već Vilijam i Kejt Midlton.

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Španska "Marca" je došla do informacije da je prestolonaslednik Vilijam u ljubavnoj vezi s manekenkom Sarom Rouz Rose Henberi (38), s kojom je navodno proveo Dan zaljubljenih.

foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rouz je bliska kraljevskoj porodici jer je supruga Dejvida Roksavidža, 62- godišnjeg markiza od Čolmodeleja ood 2009. i sa kojim ima troje dece.

foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ubrzo nakon što se verila saopštila je da čeka blizance, a građanski brak je sklopila u Čelsiju.

Ona se bavila se modelingom i sarađivala je sa modnom agencijom za koju je radila i Kejt Mos. Prijateljica je princeze od Velsa, a 2020. fotografisana je u Norfolku u neposrednoj blizini Vilijama i Kejt Midlton.

Španska "Marka" piše da je između nje i princeze izbila velika svađa kao i da joj je Vilijamova supruga zabranila da se pojavljuje na službenim javnim događajima, vezanim za dvor. Trebalo bi onda reći da su ona i Kejt bivše prijateljice.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Naravno, to ne bi bilo ništa novo u britanskoj kraljevskoj porodici jer je kralj Čarls III takođe "šarao" sa Kamilom dok je bio u braku s princezom Dajanom. Naravno, navodno.

(Kurir.rs)

Bonus video: