Foto: Printscreen

bura na čizmi

TRESE SE ITALIJA ZBOG DUŠANA VLAHOVIĆA! Digla se ozbiljna FRKA, trener Intera BLJUJE VATRU: Ovo je neprihvatljivo! Ogorčeni smo!

Fudbal

Derbi Intera i Juventusa dobio je i treće poluvreme.

Juventus je savladao u gostima Inter (0:1) golom Filipa Kostića, a nakon meča podigla se velika bura u javnosti zbog sumnjivog igranja rukom Adrijena Rabioa i Dušana Vlahovića pre gola srpskog fudbalera.

Filip Kostić je u 23. minutu utakmice zatresao mrežu domaćina i tu ništa nije bilo sporno, ali jeste u situaciji koja je prethodila golu Srbina.

Naime, asistent Rabio se poslužio rukom kako bi primirio loptu, a ona je nakon toga pogodila i našeg Dušana Vlahovića nakon toga takođe pogodila u ruku.

Međutim, sudija i njegove kolege iz VAR sobe procenile su da nema dovoljno dokaza za to i priznale su gol Juventusa.

"Postoji gorak osećaj posle poraza koji se dogodio na ovakav način. Rekli smo da o tome više nećemo pričati nakon Monce u januaru, jer se desilo nešto veoma ozbiljno. Sada se dogodilo nešto isto tako ozbiljno. Primili smo gol koji je neprihvatljiv u vreme VAR-a. još je neprihvatljivije i nepoštovanje kada kažu da nema jasnih snimaka. Ogorčeni smo i tražimo postovanje. Posle ovoga teško je da kao trener govorim o igri", ogorčen je Inzagi.

I poznati italijanski novinar Tankreda Palmerija osuo je paljbu po sudijama na ovom meču.

"Ne mogu da verujem! Čak postiji i Vlahovićev prijem lopte rukom, koji ne treba mešati sa udaranjem lopte rukom od strane Rabioa. Kako je sudija gledao VAR? Kakav skandal" zgrožen je italijanski novinar.

Kurir sport