Foto: Printscreen, Privatna arhiva, Shutterstock, Ilustracija

neverica

ŠOK SAZNANJE! OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI POKLANJA POLA KUĆE MAJCI U INAT! Nedavno se javno odrekao i svoje ROĐENE DECE (FOTO)

Srbija

Oglas koji je osvanuo na jednoj Fejsbuk grupi gde se oglašavaju kupci ili prodavci nekretnina na selu izazvao je pravi haos na društvenim mrežama.

Muškarac iz Vlasotinca, koji je objavio da poklanja deo porodične kuće i to u inat majci, isti je čovek koji se nedavno javno odrekao rođene dece!

Široj javnosti je postao poznat početkom marta kada se javno odrekao maloletne dece i to obelodanio plakatima širom Vlasotinca!

Sada je objasnio zašto poklanja polovinu porodične kuće.

foto: Privatna arhiva

- Polovina kuće što poklanjam je bila kuća gde se rodio moj pokojni deda po ocu i polovinu te kuće je meni za života prepisao moj pokojni otac. Druga polovina je ostala u vlasništvu oca da bi je nakon njegove smrti nasledila majka. Inače, toliko se grabila da nasledi tu polovinu kuće od mog dede, kog je za života izgladnjivala i maltretirala, nije mu davala ni dinara od njegove penzije, već sam ja kao dete od para koje bi zaradio na dnevnici njemu kupovao hranu. Ja poklanjam svoj deo kuće jer ne želim da imam nikakve više veze sa tim nemoralnim i primitivnim ljudima. Ja imam i brata kome su roditelji kupili stan u Nišu, a meni su dali polovinu seoske kuće za utehu. Ja u uspomenu na mog dedu koji organski nije podnosio krvnika snaju i on mi je rekao ako ostane njoj deo kuće da se nakon njegove smrti odreknem! U inat mojoj majci sam poklonio kuću jer je učestvovala i zlostavljanju moje dece od koje su napravili kriminalce sa devet godina - ispričao je muškarac.

foto: Printscreen/Facebook

On se pre oko mesec dana obratio medijima i poslao snimak na kom navodno njegova bivša supruga tuče decu. Tada je izneo svoju verziju priče, a Centar za socijalni rad u Vlasotincu je naveo da su njegova majka, žena i deca boravili u Sigurnoj kući zbog nasilja u porodici.

Tada je ispričao i da njegova bivša supruga ima potpunu podršku njegove majke, ali i brata. Prema njegovim rečima više puta je pokušavao da spasi decu fizičkog maltretiranja od strane supruge, ali je ona imala zaštitu svekrve i devera.

(Kurir.rs/Blic)