Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

SNIMA SE ŠESTA SEZONA

MUČNE SCENE IZ SERIJE KRUNA PODIGLE PRAŠINU: Od ovih UZNEMIRUJUĆIH DETALJA koji će biti prikazani mnogima će biti LOŠE (FOTO)

Pop kultura

Nagrađivana britanska serija "Kruna" dosad je izazvala brojne kontroverze zbog prikaza sudbina članova kraljevske porodice sve od 1940-ih, pa do novije istorije, a sada je ponovo podigla prašinu, i to nakon što su se pojavile nove fotografije sa seta.

Reč je o fotografijama koje prikazuju razbijenu repliku Mercedesa u kakvom su u tragičnoj nesreći život izgubili princeza Dajana i njen ljubavnik Dodi Fajed 31. avgusta 1997. godine u tunelu Pont de l'Alma u Parizu.

foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Fotografije koje je objavio Daily Mail pokazuju olupinu sa zakrivljenim prednjim točkom, zgnječenim poklopcem motora i kontrolnom tablom. Vozilo je navodno u tajnosti prevezeno u Pariz, odnosno na jednu od lokacija snimanja. Ekipa serije u oktobru prošle godine snimljena je kako radi na rekonstruisanju Dajaninog poslednjeg putovanja, dok su u decembru snimljeni glumci u likovima istražitelja kako pregledaju olupinu.

foto: Eibender-Rochon-Vollet/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Tačan trenutak sudara neće biti prikazan. Mislim da će mnogim ljudima biti prilično loše zbog toliko detalja i mislim da će to izazvati mnogo uzrujanosti kod članova kraljevske porodice. Da je u pitanju bilo koja druga porodica, nisam siguran da bi to učinili", izjavio je dobro upućeni anonimni izvor za Daily Mail.

Šesta sezona serije pratiće kraljevsku porodicu od kasnih 1990-ih do ranih 2000-ih, u njoj pokojnu Dajanu glumi Elizabet Debiki, a Netflix se zbog te sezone suočio s oštrim reakcijama.

(Kurir.rs)

Bonus video: