Foto: printscreen

TRENUTNO ZDRAVSTVENO STANJE

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA NAKON OPERACIJE! Katarina novom izjavom ljubavi rešila da olakša oporavak, evo kako se pevač OSEĆA

Stars

Darko Lazić podvrgao se operaciji zatezanja kože i sada se uspešno oporavlja.

foto: Ata Images

Darko u narednom periodu mora da miruje, a njegova izabranica Katarina veoma vodi računa o njemu, što je pokazala i fotografijom na Instagramu.

foto: Printskrin/Instagram

Naime, ona je uslikala Darka u krevetu kako mu je donela da ručak, a uz to je napisala:

- Kaži mi da te žena obožava bez da mi kažeš da te žena obožava - poručila je Katarina i ujedno pokazala kako pevač izgleda nakon intervencije.

foto: Prtintscreen

- Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu - izjavila je Katarina.

foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video: