Anđelina Džoli i Dejvid Rotšild, Foto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NASTAVILA DALJE

IZGLEDA DA JE BRED TOTALNO PAO U ZABORAV: Detalji romanse Anđeline Džoli sa slavnim MILIJARDEROM, a evo kako se obogatio (FOTO)

Pop kultura
> 13:34h

Gde god se Anđelina Džoli pojavi, tu su i paparaci koji je neumorno prate u stopu! Tako je bilo i prošle nedelje kada je dobitnica Oskara uživala na trosatnom ručku u Nobuu u Malibuu s Dejvidom Majerom de Rotšildom, zgodnim najmlađim naslednikom Rotšildovog bankarskog carstva.

foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U uskoj crnoj haljini i sa minimalnom šminkom na sebi, slavna glumica je sijala od zadovoljstva dok je sa mlađim Rotšildom izlazila iz otmenog restorana.

Britanski istraživač, aktivista za zaštitu okoline, autor i reditelj čini se kao muškarac koji ima sve kvalitete koje Endži ceni kod muškaraca. Međutim, oženjen je za ukrajinsku glumicu Karinu Dejko, koja je, baš kao i Anđelina, tamnokosa lepotica, a vest o druženju njenog supruga s holivudskom zvezdom nije želela za sada da komentariše.

foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori tvrde da je ručak u Nobuu bio poslovne prirode te da je njemu prisustvovao mali krug ljudi. No, kao i uvek, Anđelina je majstor u tome da i od običnog ručka napravi pravu senzacionalnu vest.

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica mudro ćuti o svom privatnom životu još otkako se 2016. razišla s bivšim suprugom Bredom Pitom. Par i dalje vodi dve pravne bitke - jednu oko starateljstva nad njihovom decom, a drugu oko francuskog dvorca i vinarije Miraval. Iako o ljubavnom životu ne želi javno govoriti, šuškalo se da je nakon razvoda imala vezu ili dve, pa su je tako povezivali sa muzičarem iz popularne grupe "The Weekend".

foto: Profimedia

Njih dvoje su prvi put viđeni u julu 2021., a iako je "The Weekend" isprva tvrdio da je takođe bila reč o poslovnoj večeri, Anđelina i muzičar ponovo su snimljeni zajedno na jednom privatnom koncertu samo nekoliko nedelja kasnije. Džoli se tada pojavila sa svoje dve kćeri, 18-godišnjom Zaharom i 16-godišnjom Shilohom. Tog istog meseca viđeni su zajedno i na jednoj večeri.

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI, EPA/IAN LANGSDON

Džoli i njena kći Shiloh takođe su u januaru prošle godine viđene na kafi sa zvezdom serije ‘Normalni ljudi‘, Paulom Meskalom u Londonu. Međutim, strani mediji doznali su da između Anđeline i 27-godišnjeg glumca nije bilo nikakve romantične povezanosti. Glumica je jasno dala do znanja da se želi fokusirati na ‘oporavak‘ nakon razvoda od Pita te ne želi ulaziti, barem za sad, u nikakve nove ljubavne odnose.

foto: Profimedia

"Zadnjih nekoliko godina bile su mi prilično teške. Fokusirana sam na vlastiti oporavak i na moju porodicu. Polako ponovo postajem svoja, kao da se led topi, a krv se vraća u moje telo", rekla je za britanski Vogue 2021. godine.

foto: Profimedia

Takođe je 2017. kupila vilu od vrednosti od 25 miliona dolara u kojoj živi sa sinom Paksom (19), umetnikom u usponu, sa ćerkom Silom i blizancima Vivijen i Knoksom. Njen najstariji sin, 21-godišnji Medoks studira na južnokorejskom univerzitetu Yonsei, a kći Zahara studira u Atlanti. Džoli je otkrila da je tu nekretninu odabrala jer je htela da djeca budu blizu 59-godišnjem Pitu, koji je tada živeo samo pet minuta dalje.

foto: Profimedia

Međutim, ove nedelje objavljeno je da je Pit, koji je sada u vezi s Ines de Ramon, bivšom suprugom zvezde ‘Vampirskih dnevnika‘ Paula Vizlija, prodao svoje imanje u Los Felizu za 39 miliona dolara.

Džoli i Pit inače vode pravnu bitku oko starateljstva nad njihovom decom otkako je Anđelina podnela zahtev za razvod u septembru 2016. Pit ima napete odnose s nekom od njihove dece, nakon incidenta koji se dogodio u privatnom avionu a koji je podstaknuo razvod slavnog para.

foto: Shutterstock, Profimedia

Naime, u avgustu 2022. Anđelina je FBI-ju prijavila incident koji se dogodio u privatnom avionu, u kojem je navodno Bred nasrnuo "fizički i verbalno napao" nju i njihovu decu. FBI je tada odbio da podigne optužnicu proziv Breda.

"Reč je o otuđenju roditelja, a to je jako tužno", naveo je jedan izvor u vezi njihove borbe oko starateljstva.

Godine 2021. Džoli je pobedila kada je uložila žalbu da se sudija Džon Uderkirk bude udaljen sa slučaja, nakon što je tvrdila da on i Pit dele poslovne interese.

"Vratili su se na početak. Bred je ljut, ali, iskreno, nije ni bilo nekog pomaka u poslednje vreme dok advokati rade svoje. Anđelina je bila tiha skoro šest meseci, pa se trenutno čini da su se stvari među njima smirile", rekao je izvor, a nekadašnji par i dalje ne komunicira te čekaju da se njihov ‘pravni rat‘ oko imanja i vinarije Miraval konačno privede kraju. Izvori bliski glumici takođe zaključuju da ‘Endži neće zauvek ostati sama‘.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video: