Foto: Kurir, Nemanja Nikolić

neće da plati kaznu za nepropisno parkiranje

BAHATI MALI KEBA PLAŠI SE OKA SOKOLOVOG! Igor Kojić krije registraciju maskom dok jede FAST FUD! KURIR PAPARACO

Stars

Igor Kojić našao je način da izbegne kaznu za nepropisno i bahato parkiranje, pa je tako na registraciju svog automobila stavio masku za lice koja je pokrila brojeve na tablici.

U ovo se uverio i paparaco Kurira, koji je zabeležio trenutak kad je Kebin naslednik skidao masku s registracije, a onda se s prijateljima uputio u nepoznatom pravcu.

foto: Kurir

Naime, bivši Severinin suprug je najpre s prijateljima svratio u jedan lokal brze hrane na Slaviji, gde je opušteno ćaskao s njima. Dok je jeo, on se parkirao ispred samog ulaza u lokal, gde je parkiranje zabranjeno. Ipak, pošto sistem za kontrolu vozila "Oko sokolovo" nikad ne spava, Kojić se snašao kako bi na miru pojeo sendvič koji je naručio.

foto: Kurir

Kad je završio s jelom, on je izašao iz lokala, pogledao oko sebe, pa kad se uverio da nema kontrole na vidiku, na brzinu skinuo masku, seo u automobil i otišao dalje.

foto: Kurir

Podsetimo, Igor već nekoliko meseci uživa u vezi s glumicom Teodorom Bjelicom, a paparaco Kurira ih je sredinom januara uslikao na Kopaoniku, gde su bili na jednoj dnevnoj žurki.

foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video: