IGOR PRVI PUT ZALJUBLJEN POSLE RAZVODA OD SEVE! Otkrivamo sve detalje Kojićeve veze s Teodorom Bjelicom: Evo kako su se upoznali
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, ATAImages, Ilustracija

LJUBAV CVETA

IGOR PRVI PUT ZALJUBLJEN POSLE RAZVODA OD SEVE! Otkrivamo sve detalje Kojićeve veze s Teodorom Bjelicom: Evo kako su se upoznali

Stars -

Igor Kojić je definitivno preboleo razvod od svoje bivše supruge Severine Vučković, te od kraja 2022. godine uživa u ljubavnoj vezi s Teodorom Bjelicom.

Sportski menadžer vezu sa 29-godišnjom glumicom - za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, a koju je on dobio s glumicom Gordanom Bjelicom, poznatom po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi" - započeo je u poslednjim danima prošle godine.

Igor Kojić, Teodora Bjelica
foto: Printscreen/Instagram

Prema navodima našeg izvora, njih dvoje su se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja.

- Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju. Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim. Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo - završava naš izvor.

Igor Kojić, Teodora Bjelica
foto: Printscreen/Instagram

Igor i Teodora su se vrlo brzo dogovorili da za doček pravoslavne Nove godine na nekoliko dana otputuju zajedno na Kopaonik. Potom su tamo viđeni zajedno na jednoj dnevnoj žurki, gde su navodno razmenjivali i nežnosti.

Upravo na toj žurki su snimljeni, a na tim fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama može se videti novopečeni par kako zajedno, srećni i nasmejani, đuskaju i ispijaju koktele ne obazirući se na veliki broj turista, koji su ih i prepoznali. Inače, da su njih dvoje zaista zajedno na Kopaoniku, moglo se zaključiti i po njihovim objavama na društvenim mrežama, na kojima se vide gotovo identične fotografije popularne srpske planine, a i već neko vreme se prate na Instagramu.

Kako bismo čuli komentare glavnih aktera naše priče, kontaktirali smo i s Igorom i s Teodorom, ali nam se oni nisu javljali na pozive. Pozvali smo i njihove roditelje Gordanu Bjelicu i Dragana Kojića Kebu.

Igor Kojić, Teodora Bjelica, Gordana Bjelica, Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen/Instagram, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

- Sunce, srećna Nova godina i sve najbolje. Ja sam povredila ruku, a drugom trenutno spremam palačinke. To je sve što imam da kažem. Hvala vam i prijatno - rekla nam je Gordana, dok nam Keba najpre nije odgovarao na pozive, a onda je poslao poruku da je u avionu i da poleće za Peking.

Bez partnera

Severina od razlaza sa Igorom samuje

Severina Vučković je od razvoda s Igorom Kojićem stalno prisutna u medijima, ali nije se pisalo o njenom ljubavnom životu. Ona je u centru skandala bila zbog porodičnog sukoba i tuče sa sestrom Marijanom Petrović, kao i zbog stalnih prozivki s bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Severina, Igor Kojić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Što se tiče njenog ljubavnog života, Severina je u međuvremenu dovođena samo u vezu s vinarem Tomislavom Voštinićem, što je ona veoma brzo demantovala. Pored njega, u estradnim kuloarima se dugo šuškalo i o njenoj navodnoj vezi s kompozitorom Filipom Miletićem, ali njih dvoje su vešto izbegavali da govore na tu temu.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja