Foto: Profimedia

NOVA LJUBAV

BRUTALNO ZGODNA MAJA UKROTILA LEONARDA DIKAPRIJA? Večiti zavodnik ima NOVU DEVOJKU, zbog nje je prekršio SVOJE STROGO PRAVILO

Pop kultura

Britanski mediji pišu kako je voditeljka "Love Islanda" Maja Džama (28) u vezi s američkim glumcem Leonardom Dikaprijem (48). Zabavljali su se u februaru u Londonu, te su se družili i prošlog meseca u Njujorku. Navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a Leo je Maji kao znak pažnje slao i ruže.

Paparaci su ih ulovili prošlog meseca kako zajedno izlaze iz pariskog kluba Le Piaf. Sada planiraju više vremena da provode jedno s drugim.

foto: Profimedia

"Maja i Leo su u kontaktu i bili su na nizu sastanaka. Oboje su nedavno izašli iz dugih veza, tako da nijedno od njih ne žuri ni sa čim – zabavljaju se i videće kako će to ići. Oni žive u različitim zemljama i Maja je već imala vezu na daljinu i zna da je to teško, tako da rešavaju stvari dan po dan. Leo joj se svakako udvarao, voli da provodi vreme s njom”, rekao je izvor blizak paru.

Leo je ljubio niz manekenki

Prošlog avgusta Maja je raskinula veridbu s australijskim košarkašem Benom Sajmonsom (26) nakon što su godinu dana proveli zajedno. Pre toga imala je četvorogodišnju vezu s reperom Stormzijem (29), koju su nakratko obnovili prošle jeseni. S druge strane, Leo je raskinuo petogodišnju vezu s modelom Kamilom Moron (25). Glumac je ljubio modele Žizel Bundšen (42), Bar Refaeli (37), Toni Garrn (30) i Điđi Hadid (27).

Maja je u januaru rekla: “Nemam svoj tip muškarca - ako pogledate moje bivše, svi su prilično različiti. Ako mi se neko sviđa, neću kriti svoja osećanja."

Kada su Leove žene u pitanju, postoji takozvani "klub 25". Naime, nijedna od glumčevih ljubavi nije imala više od 25 godina, a kada bi ih napunila, veza bi se naprasno prekinula, a holivudski zavodnik bi odmah tražio dalje. Činjenica da Maja ima 28 mnogo govori o zaljubljenosti zvezde "Titanika".

(Kurir.rs/ The Sun)

Bonus video: