OVO SU SVE DIKAPRIJEVE ŽENE I IMAJU 1 ZAJEDNIČKU STVAR Glumac uspeo da privuče pažnju javnosti svojim vezama, ali to postaje BLAM
Foto: Profimedia

ludilo

OVO SU SVE DIKAPRIJEVE ŽENE I IMAJU 1 ZAJEDNIČKU STVAR Glumac uspeo da privuče pažnju javnosti svojim vezama, ali to postaje BLAM

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio je raskinuo sa Kamilom Morrone samo mesec dana nakon što je napunila 25 godina.

Čini se da najnoviji raskid odgovara obrascu koji je nedavno izašao na društvenim mrežama, a koji objašnjava kako Dikaprio nikada javno ne izlazi sa ženom starijom od dvadeset pet godina.

Titanik, Kejt Vinslet, Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Glumac je uvek svojim vezama uspeo da privuče pažnju javnosti i našao se na mnogim naslovnicama. Međutim, on stari, a one su sve mlađe, pa ga mnogi prozivaju zbog toga i kažu da se blamira.

Čak na mrežama postoji i lista s kim je on to sve bio i koliko su devojke tada imale godina, a koliko nakon raskida.

Godine 2000., kada je imao 25 godina, ušao je u vezu sa svojom najmlađom devojkom, Žizel Bundšen koja je tada imala 18 godina. Par je raskinuo nakon pet godina, kada je Žizel imala 23.

Nakon što je završio vezu sa njom, Leo je povremeno, do 2011., bio sa Sports Illustrated modelom, Bar Refaeli. Njihova veza završila je nakon šest godina veze - slučajno u isto vreme kada je manekenka napunila 25 godina.

Glumica Blejk Lajvli, koja je sada udata za glumca Rajana Rejnoldsa, bila je sa Leom kada je imala 23 godine. Upoznali su se tokom filmskog festivala u Kanu 2011. godine. Njihova veza trajala je oko godinu dana.

Sledeća javna veza bila je s anđelom Viktorija Sikreta, Erin Hiterton. Ona je tokom njihove veze imala 22 godine, a razišli su se nakon 10 meseci zabavljanja. Navodni razlog njihovog raskida bili su neusklađeni poslovni rasporedi.

U vezi koja je trajala 18 meseci, od maja 2013. do decembra 2014. godine, Leo je bio s Toni Garn koja je tada imala 20-21 godinu. Prema stranim medijima, Garn je raskinula vezu nakon što je Leo uočen kako napušta noćni klub u Majamiju sa 20 žena. Nakon prvobitnog razlaza u nekoliko su navrata viđeni kako se druže, ali ipak su raskinuli.

Dikaprio je svoju vezu s manekenkom Ninom Agdal držao podalje od očiju javnosti. Ona je tokom veze imala 24 godine, a prekinuli su 2017. godine kada je ona napunila 25 godina. U avgustu 2016. par je učetvovao u saobraćajnoj nesreći koja je prošla bez težih posledica.

Nakon te veze Dikaprio je, koliko je poznato javnosti, ušao u vezu sa Kamilom Morone. Njihova veza trajala je pet godina, a kada su počeli da se zabavljaju, ona je imala 20 godina. Blizak izvor za The Sun tvrdi kako je par raskinuo ranije ovoga leta i to baš oko Kamilinog 25. rođendana.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track