Foto: Mondo

doček za pamćenje

BEOGRAĐANI DOŠLI U SEGEDIN MALO DA PROĐU, VIDE ZA PRAZNIK A UJUTRU ŠOK To smrdi, razlilo se! Na krovu kola dočekalo ih nezamislivo

Beograd

BEOGRAD - Vozači dobro znaju koliko pronalaženje "dozvoljenog "parking mesta u svom, a pogotovo u nekom drugom gradu, može da bude teško i naporno, a da ne pričamo o tome da "nepropisno" parkiranje više ne kažnjava samo policija, tu su i komšije da nas upozore i "kazne" na jedan ne baš tako lep i pristojan način.

Kažu da je osveta jelo koje se najbolje servira hladno, a to se, čini se, pokazalo kao tačno kada je jedan, stanovnik, pretpostavljamo komšija, odlučio da se "obračuna" sa "uljezima" koji su se verovatno parkirali na njegovo mesto.

Beograđane je jutros u Segedinu sačekalo nimalo prijatno upozorenje, a o svemu su posvedočili fotografijama, piše Mondo.

Kako se može videti na tim fotografijama, a i po njihovim rečima, oni su dobili poklon na svom automobilu koji se ne zaboravlja - ljudski izmet na tanjiru! Pretpostavlja se da je ovo delo nekog besnog komšije kojem je zasmetao automobil koji je bio propisno parkiran, ali na njegovom "prisvojenom" parking mestu.

foto: Mondo

Mladi par je ostao zatečen novonastalnom situacijom, bili su potpuno šokirani onim što su videli! Oni su došli u Segedin da obiđu grad, propisno se parkirali, prespavali, a ujutru ih je na krovu sačekao poklon za pamćenje!

"Izlazimo ujutru iz smeštaja da obiđemo malo Segedin i onda krenemo za Bratislavu, vidimo nešto na kolima. Ja reko ma neko nešto bacio, međutim nema zgrada okolo. Kažem ja ma neka kora, nema šanse da je izmet, a kad smo podigli toliko je smrdelo… Iznervirali smo se jako, to se zalepilo, razlilo, jedino je naš auto bio tu. Znači to se neko potrudio, obavio u tanjir i zalepio. Ne možeš da veruješ koliko to smrdi. Užas, jedva smo oprali auto", rekao je iznervirani mladić za MONDO koji je čak i povratio kada je video ovu odvratnu, malo je reći, "šalu".

Obično su vozači navikli na ptičiji izmet, kese sa smećem, ali ovo...

Kurir.rs/Mondo