Foto: Kurir televizija

potresno

DRAGANA KATIĆ VAN SEBE NAKON MASAKRA! Voditeljka ne krije tugu, a ovaj HEROJSKI POTEZ nastavnice ju je potpuno DOKRAJČIO!

Stars
> 14:43h

Dragana Katić potešena je tragedijom koja se juče dogodila u Beogradu na Vračaru, rešila je da se oglasi na Instagramu gde je poslala snažnu poruku svim roditeljima.

foto: Printscreen/Instagram

Katićka je juče emotivnom porukom sve rasplakala, tada je poručila da joj se duša kida i da saoseća sa bolom porodica nastradalih.

- Dan za suze, bol suočavanje ko smo, žašto. Ne umem i ne znam kako bih opisala očaj. Plačem sa roditeljima, decom – napisala je Dragana juče.

Voditeljka se danas ponovo oglasila na Instagramu, gde je podelila potresnu priču kako je povređena nastavnica iz škole herojski spasila đake od većeg stradanja.

foto: Kurir televizija

- Dečak sa pištoljem u ruci ustremio se i na nju. Ona je pokušala da ga spreči i bukvano je rukama krenula na pištolj, valjda u tim trenucima je htela da zasustavi hice. Međutim, pogodio ju je u ruku i stomak prčaju nam dobro upućeni izvori i dodaju. Nastavnica se ponela herojski, htela je da zaštiti đake, a taj njen potez je verovatno i spasao neku decu. Pretpostavlja se da je nastavnica time što je stala na ulaz učionice i rukama krenula ka pištolju, kupila vreme učenicima da se sakriju i smanjila štetu – napisala je ona.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video: